ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
a co myślicie nad zrobieniem mieszanki ziołowej na 6apdb mam 500mg i jestem ciekaw czy taka opcja nie bendzie ujmująca na odczynnik poprostu czy bendzie siekało
Uwaga! Użytkownik marszmalow nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
otczynnik poczuje ujme i nie klepnie bedzie lipton
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
69plateau - haha, dobre ;)
korciło mnie swego czasu, ale nie spróbowałem waporyzacji 6-APDB. szczerze - nie wiem czy jest sens w przypadku tej substancji. chyba, że jako opcja imprezowa "dorzutka instant" ;)
tak czy siak - opisz wrażenia jeśli się zdecydujesz ;)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
I tak Ty mówisz o WAPORYZACJI, a on o paleniu. Palenie na pewno nie podziała, a waporyzacja raczej na pewno.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
przepraszam za ignorancję, dotychczas stawiałem jedno obok drugiego, choć zdaję sobie sprawę z różnic takich jak temperatura czy fakt, że przy paleniu dodatek może się po prostu spalić. natomiast papierosy/lufki z tytoniem wymieszanym z EPH, aPVP czy MXE - NIE freebase - wchodziły dużo lżej niźli wapo, chociaż dopiero jak dorwałem crackpipe to zobaczyłem jak przyjemna może być waporyzacja.

co do palenia - skąd wiesz, że nie podziała? choć to nie ta sama substancja, a jedynie podobna - to parę razy paliłem papierosa umoczonego w 5-API i zdecydowanie działało.

EDIT - sorry za offtopa ;)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
6-APB, 5-APB, MDMA, meda nie działały waporyzowane, więc to raczej też nie.
  • 1987 / 108 / 0
ciekawe, bo daaaawno temu za szczyla gdzieś czytałem o waporyzacji MDMA. no nic, temat mnie zaciekawił na tyle, że przy najbliższej próbie z 6-APDB spróbuję je zwaporyzować.
  • 4 / / 0
sniff czy oral panowie ? :)
"Czego człowiek nie zrozumie, tym nie włada."
- Johann Wolfgang von Goethe
  • 992 / 17 / 0
anal najlepszy. sniff nie klepie, oralnie wchodzi 2 godziny a i bodyload okrutny. Mówię, analnie jest najlepiej. Jest mocno, jest szybko... po 5 minutach zapominasz że wkładałeś tam sobie 5ml strzykawke... I odpływasz. Uwaga... PR nie powodował tak dużego bodyloadu jak oralnie.
  • 419 / 2 / 0
Sprostuję tylko- oralnie klepie mnie po pól godziny :) Więc bywa bardzo różnie.
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.