Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
@Sportowiec - no generalnie robię drugą butlę od końca stycznia czy jakoś tak, pierwsza to było 150ml + 20 ml gratisu (nie jestem pewien co do gratisu), teraz robię drugą butelkę - 250 ml + jakiś gratis. Druga butla jest na wykończeniu, mam może z 50 ml w zapasie. Nie walę oporowo, przez ten czas nigdy na sen, nigdy cały dzień. Przerób miesięczny to około 50 ml, co tak naprawdę daje jedną polewkę dziennie statystycznie ale walę sobie różnie, nie jest to zazwyczaj dzień w dzień ale jak tak jest to tylko popołudniami po pracy. Dawki stałe od poznania od 1 do 1,4 ml, bardzo sporadycznie 1,6. Innych dawek nie mam jak odmierzyć, bo w tych miejscach na pompce mam nacięcia, skala się troszkę starła.
Pompki nie zmienię bo do tej mam sentyment
FreeOfMe pisze: (...)
@ImagineAndStyle
NIe da rady. Tylko kwestia czasu nim poczujesz sie pewnie w srodowisku, w ktorym jestes, zeby przekroczyc granice na gieblowej beztrosce. TYLKO kwestia czasu.
Pije 2 lata w ciagu bez przerwy wiekszej niz tydzien rok. I powiem Ci , że wiem co to przekroczenie granicy i to tylko kwestia czasu , NAPRAWDĘ !
szlachetny pisze: (...)
Są dwie kategorie osób jak dla mnie.
Pierwszej średnio podchodzi GBL, używają sporadycznie, butla może stać nieruszana miesiącami i ich nie ciągnie.
Drugiej bardzo podoba się faza po G, działa na nich wspaniale, poprawia ich życie w wielu dziedzinach. Jest praktycznie pewne, że ta grupa ludzi wjebie się prędzej czy później w ciągi, magia zniknie i przyjdzie czas na odstawkę i tygodnie anhedonii i chujni. Każdy, kto zaliczył dłuższe ciągi to musi przyznać. Gdyby się dało to brać bez ubocznych efektów w postaci bezsenności, rosnącej tolerki aż do zaniku pozytywnych efektów, to wtedy by to była substancja idealna. Ale nie jest.
cytrynian pisze:
(...)
@Sportowiec - no generalnie robię drugą butlę od końca stycznia czy jakoś tak, pierwsza to było 150ml + 20 ml gratisu (nie jestem pewien co do gratisu), teraz robię drugą butelkę - 250 ml + jakiś gratis. Druga butla jest na wykończeniu, mam może z 50 ml w zapasie. Nie walę oporowo, przez ten czas nigdy na sen, nigdy cały dzień. Przerób miesięczny to około 50 ml, co tak naprawdę daje jedną polewkę dziennie statystycznie ale walę sobie różnie, nie jest to zazwyczaj dzień w dzień ale jak tak jest to tylko popołudniami po pracy. Dawki stałe od poznania od 1 do 1,4 ml, bardzo sporadycznie 1,6. Innych dawek nie mam jak odmierzyć, bo w tych miejscach na pompce mam nacięcia, skala się troszkę starła.
I weź sobie do serca co mówią bardziej doświadczeni.
Pozdrawiam
Sam nie moge powiedziec ze wiem co to jest wjebanie bo pije 3 butle tym razem 250 ml.
Ze snem już zdążyłem się pożegnać ale nie jest źle jeszcze.
To już moja ostatnia butla bo jak widzę co tu ludzie wypisują to nie chce mi sę niszczyć życia.
Człowieku, jak masz giebla to lecisz, prędzej czy później i chuj. Nie ma że nie.
Myślałem ja głupi że silna wola ma coś do tego jak stoi obok Cb butla.
Chociaż nie powiem, od napierdalania 12 ml dziennie zszedłem do 7, nawet mniej czasem.
Ale to już powstrzymuje się na maxa, polewam co pare godzin, wcześniej co 2 max, teraz co 3,4,5.
I jestem z tego dumny, lol
To trzeba naprawde sie kurewsko postarać żeby ograniczyć chociaż jak go masz żeby zupełnie nie popłynąć.
Ale nie ma tutaj czegoś w stylu "jestem silny, jestem inny, ja nie popłynę, JA?"
Chuj w dupie stary, popłyniesz predzej czy później i nie ma mocnych że nie. :old:
ImagineAndStyle pisze:Sam widzisz, pierwsze ~ 170 ml wystarczyło Ci na dłuższy czas, teraz 250 ml juz Ci się konczy szybciej niż tamta butla, 500 ml starczy Ci znowu na krótszy okres czasu i tak ten okres bedzie Ci sie skracał aż bedziesz pił 1l miesięcznie i na tym się zatrzymasz chyba, że będziesz totalną niemyślącą osobą. Wypij sobie to co masz i nie zamawiaj, i Tak jak napisałam w pierwszym poście w tym wątku, nigdy nie bierz butli do domu, chcesz to pij, ale daj to kumplowi i niech Ci na impreze przyniesie , ale wiedz , że on też się wjebie. Nie znam żadnej osoby, która by sie oparła GBL-owi.cytrynian pisze:
(...)
I weź sobie do serca co mówią bardziej doświadczeni.
Pozdrawiam
Mr R pisze:Ja przez dwa lata zrobiłem około 7 litrów. Czy było warto? Było :) na razie przerwa dwu miesięczna i tym razem nie pije już 24/7. Będę pił sportowo. Zobaczymy czy dam radę wytrwać tym razem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/p06p0z0v.jpg)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/globalimage.png)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/weedtravelbyair.jpg)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/portfelzpisza.jpg)
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami
Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kasmjwgrze.jpg)
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa
Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/wklegalize.png)
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym
Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).