Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Wysuwam wniosek ze tolerancja na inne kanna nie ma wplywu na moc MAM-2201 . Spora tolerancja na am pozwala spokojnie upalić się mi lufką z 1g/40 podkladu gdzie przy am potrzebował bym około 4/5 razy większej ilości . Działa ok.20min od am nie wliczam afterglow.
Uwaga! Użytkownik baczny_obserwator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 52 / 1
Bardzo ciekawy kannabinoid, działa mocno na ciało i nie wywołuje żadnych nieciekawych stanów psychicznych. Przypomina mi 5F-UR-144 i podobnie jak on zupełnie nie nadaje się do dopalania - najlepiej jest zapalić będąc całkowicie trzeźwym, można odczuć wtedy przyjemne wejście. Dopalając zwiększa się jedynie zamulenie i może wystąpić ból głowy.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1199 / 8 / 0
Probowalem ostatnio maczanki na mam-2210 MAM-2201. Na pewno lepsze jest to niz am-2210 AM-2201. Bardziej cywilizowana faza, nie ma az takiego otepienia.

2210 =/= 2201. Dezinformacja. - surv
  • 2466 / 15 / 0
Kanna o wiele lepszy i karanie takie lepsze

omg jaki awatar good night white pride ehehhehheehhehehehhehehhehhehhe

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2013 przez White_Power, łącznie zmieniany 1 raz.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 6 / / 0
Moim zdaniem jest to najlepszy kanna obecnie na rynku, w moim przypadku działa nawet dłużej niż UR-144, (około 50 minut konkretnej fazy)i jest ekonomiczny.
Miałem co do niego wątpliwości przez pokrewieństwo z AMką, ale u mnie i innych "używających" ze mną osób nie wystąpiły żadne negatywne efekty :-D
  • 99 / / 0
robiłem 1,25g am-2201 na 20g i 1g ur-144+0,3g am2201 fakehaku, jak dam 1g mam-2201 na 20g, bedzie ok? tolerka jako tak srednia
  • 2012 / 84 / 0
Dorwałem sort MAM, w drobnym krysztale, calkowicie inna jakość fazy niz po tym zoltym pudrze.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 2714 / 512 / 0
W jakich proporcjach to robiliście? AM robiłem 1:40 bez tolerki. Jak tutaj wygląda sprawa?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 2466 / 15 / 0
Powinno poklepać dobrze ale na ten kanna tolerka rośnie mi sporo szybciej niż na AM czy UR. A szkoda bo jest lepszy od nich i ta faza taka senna jest fajna w sam raz do przywalenia tłoka, poleżenie i słuchania muzyki. O dziwo testowałem mix z DXM i nie był tak mocny a może nawet osłabił mi fazę w przeciwieństwie gdy na AM i UR po zajaraniu miałem kosmos.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 9 / / 0
Miałem okazje testowac jedynie żółto-pomarańczowy sort MAM-2201.
W porównaniu do białego, drobnego kryształku AM-2201:
- delikatniej wchodzi
- słabsze
- troche dłużej działa

Można wyczuc toksycznośc - zanieczyszczenia zapewne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich