Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
To dam Ci radę. Może spróbuj zjeść jak masz wolne, a nie w robocie?

cevy nawet nie wiem jakie są, a oev są bardzo specyficzne. z jednej strony nic się nie dzieje, nikaj wyskakujących z krzaków fioletowych wizuali, a z drugiej, jak na czymkolwiek skupisz wzrok, to zaczynasz się zagłębiać w daną rzecz. i zagłębiasz się, aż do granic wszechświata.
  • 3363 / 355 / 0
Przecież nie powiedziałem że będę to jadł w robocie, tylko na drugi dzień trzeba jakoś oczka ogarnąć :)
  • 1951 / 15 / 0
aaaa.... to luźno :) Jak zjesz z samego rana, to koło północy zaśniesz. Więc rano w robocie będziesz jak nowo narodzony.
  • 1053 / 76 / 0
Ja po przygodzie z meskalina (jedzona o 18) caly nastepny dzien bylem w jakims szoku pourazowym, po poludniu przeszly mi OEVy i dopiero pod wieczor nadawalem sie do interakcji. Nie wiem na ile TMA jest podobna do meski, ale bedac na Twoim miejscu uwazalbym :).
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 355 / 0
Czy występuje tolerancja krzyżowa między trimetoksyamfetaminami a 25x-nBOMe? Rozumiem, że jeśli tak, to wystarczy odczekać 2 tygodnie?
  • 2362 / 29 / 0
Re: TMA-6
Nieprzeczytany post autor: derb »
występuje
BS
  • 471 / 2 / 0
EdwardZnienacka pisze:
To poszło już o wiele prościej. Jeśli chodzi o cevy to widziałem czarne ludziki tańczące w kółku, ich oczy świeciły na czerwono.
Pozwolę sobie odpowiedzieć na ten stary post z 4 strony - ten konkretny wizualek wydaje się być właściwy dla fenylek - coś bardzo podobnego widziałem ostatnio po 4mg dopalanego DOCa.

Dwie czarne postacie tańczące obracające się w kółku majestatycznie, jedna z nich na pewno była kobietą., i miała taką okrągłą suknie rozszerzającą się do dołu. Rzecz działa się w nocy na dworze.

Czy 60mg podane donosowo/oralnie zagwarantuje bardzo ciekawe doznania na polu wizualnym? Lepiej to pochłonąć za dnia czy w nocy?
  • 1049 / 10 / 0
60mg moze juz fajnie przywalic, lepiej w dzien lub do ogniska - swietne efekty wizualne z ogniem to daje.
  • 402 / 3 / 0
jak oceniacie potencjal tej substancji w dawkach np 30 mg na impreze w klubie? bardzo koliduje z alkoholem ?
Da rade w miksie z 3mmc czy 4mec na przyklad ?
chodzi o wykorzytanie go jako podkrecacza na imprezie, nie chce osiagnac tego "magicznego " stanu po mesce czy TMA
  • 1876 / 23 / 0
Re: TMA-6
Nieprzeczytany post autor: opak »
TMA-6 imho za chuj sie nie nadaję do klubu . W ogóle żadna z tych substancji TMA , TMA-2 czy TMA-6 nie spisuują się na imprezach ale co kto lubi i zależy to od wielu czynników . To jest moja opinia i paru moich znajomych tylko.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).