ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
A co Ci da zdjęcie prochu ? :-/ jak nie zapomne to pozniej zrobie...
Kurwa ale Siarczan to jest żrący syf... na podniebieniu dolnym do tej pory mam ślad po tym kurestwie %-D nigdy wiecej tego do papy nie wezme :blush:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1241 / 9 / 0
Re: AH-7921
Nieprzeczytany post autor: ooo »
No wlasnie ... Wiec jak to przyjmowac ?
  • 992 / 25 / 0
oralnie lub iv. Zacznij od 100-150mg oralnie a iv to nie wiem. Sądząc po opisach, fajerwerków nie oczekuj.
  • 1241 / 9 / 0
Oralnie to ja ledwie czuje 300 mg - a takie zrace cos jak zle trafie w zyle to mi polowe reki wyzre gorzej niz permazyna czy jak jej tam
  • 2428 / 90 / 0
Pod jenzyk kurwa ! pierwsze kilka stron tematu i post surva...
Edit: Albo poprostu masz chujowy materiał, i tyle w temacie ^_^
Ostatnio zmieniony 06 września 2012 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1241 / 9 / 0
Czy ty kurwa nie rozumie ze material powoduje poparzenia skory przynajmaniej tak to odczowaszz....

Wiec se wkladaj pod jezyk pewnie masz to w innej formie qrwa

Edit:14 wrz 2012, 17:11
dobra podsumowujac przerobione 4g materialu ....
to jest zajebisty opiat na glody minimalna dawka zabezpiecza przed skretem na dlugo w ch...
ale jak sie wpierdala po 300+mg na dobe to tolerka na wszelkie opio urosla u mnie ZE NIE DO WIARY !!!

wnioski sa takie ze opiat na glody byc moze - nie blokuje jak bupra innych opio - good, ale ugrzac sie tym samym w sobie nie da za bardzo ... wiadomo jak pomixujemy to bedzie dzialac ale tak to zapomnij chyba ze sie jest swierzakiem w temacie to moze

Scalono - Dzielnicowy

Mimo wszystko proszę o posty zawierające mniejszą dozę agresji. Jeśli masz jakąś sprawę do innego użytkownika to wyślij mu maila, do tego używaj polskich znaków - Dzielnicowy
  • 2428 / 90 / 0
Przecież kurwa pisalem ,że ten sort który mam to siarczan... , ale wcześniej miałem hcl więc jakies porównnie tam mam ^_^,
Aha no i kurwa chyba wiem dlaczego ten moj sort byl taki żrący, ale nie chce znowu dojebać jakieś głupoty więc pierw skonsultuje sie z kimś mondrzejszym %-D
  • 312 / 12 / 0
We wtorek przyjdzie 250mg tego towaru, dobrej jakosci i zastanawiam sie jak to przyjebac. Chce dojebac w kabel, ale czytam, ze substancja jest straznie zraca, wiec sie troche cykam.

Czy wie ktos moze czy ta substancja szkodzi na zyly?
moor1992
  • 2428 / 90 / 0
O IV chyba nie musisz sie bać , ale za to IM jest kurewsko bolesne i ponoć niebezpieczne ^_^
  • 312 / 12 / 0
Na poczatek: Tolerke mam na opiaty ogolnie niska. W sezonie wale opium p.r / i.v, a przez reszte roku do 500mg kodeiny dziennie, czasami robie 3-4 dniowe ciagi na 1200mg.

Dzisiaj dojebalem 80mg IV. Trzebabylo podgrzac, zeby sie rozpuscilo. Towar to bardzo sypki, sniezno bialy, lekko swiecacy proszek. Na czystosc mam analize (98.7%) i wiem, ze to co kupilem jest tym czym ma byc.

Efekty zajebiste, duzo bardziej euforyczne i sedacyjne niz kodeina w duzych dawkach. Substancja jest prawie tak zajebista jak opium iv, chociaz nie tak euforyczna. Po okolo 40 minutach zaliczylem noda lezac na kanapie. Wejscie bylo podobne do opium, niczym nie roznilo sie od standardowych opiatow. Oczywiscie jako, ze podawalem IV to peak byl dosyc krotki, z 40-50 minut takie mocne dzialanie, potem juz lzej, chociaz nadal nawet po 2h jest banan na ryju i firanki na oczach.

Ogolnie jestem zajebiscie zadowolony. kodeina juz dla mnie nie istnieje :P Czas dac watrobie odpoczac.

P.S Warto tez dodac, ze jak wylecialem z zyly i poszlo troche pod skore, to wogole nie czulem pieczenia ani bolu. Gdybym nie zaciagnal sie to nawet bym nie wiedzial, ze wale obok zyly. Dziwne, bo mialo byc zrace. Towar mam w formie HCl
moor1992
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.