Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 267 / 0
Z GBL i dobrą lub jak kto woli złą kobietą staje ;-)
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1205 / 10 / 0
Jak zejde z sertry to musze endrju wyprobowac ten mix:)
  • 15 / 1 / 0
WawaEndrju pisze:
Ja pierdolę!!! ULTIMATE LIBIDO MIX = GBL + 3mmc. Kurwa mać. Nawet za pierwszymi razami z gwałciochą nie miałem takiej chcicy... Myślałem dziś na ulicy, że mi ptak wyfrunie z majtek :gun:

Jedno ale. Po 3mmc nie staje :rolleyes:
100 mg Sildenafilu przy takim miksie zlikwidowało problem, a nawet dodało "mocy" :D
  • 1205 / 10 / 0
A nie ma problemu z kardio przy takim miksie?
  • 157 / 2 / 0
@WawaEndrju Ile polewales do dzialajacego 3MMC? Podobno przy stymulantach potrzeba ciut wiecej niz dawka standardowa. Podpowiedz jak to u Ciebie wygladalo i jak ladowales (GBL po 3mmc czy razem).
  • 1174 / 21 / 15
Polewałem chyba nieco więcej, ale to dlatego, że ostatnio w ogóle zwiększyłem dawkowanie. A może na odwrót? I właściwie to ja jestem w ciągu z gieblem, więc polewałem i przed, i zaraz po, i w trakcie działania... Niestety ta akcja z libido pojawiła się tylko raz i to pewnie dlatego, że wcześniej dość mocno się napaliłem.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1934 / 108 / 0
meth0 pisze:
ja mam kaca moralnego bo zawsze po gbl rucham swoja dziewczyne jak zwykła dziwke :-D ale wystarczy dodac troche brefedronu i robi sie romantyczniej a gbl+koko to juz jest przesada... :-D
a rozmawiales ze swoja o tym ? byc moze to jej bardzo pasuje i nie potrzebnie robisz sobie wyrzuty :)
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 1141 / 9 / 0
U mnie brak odhamowania i libido male + nie umiem gadać z laskami na lajcie, ja to chyba jednak mam coś zjebane i tutaj nawet gibel nie pomaga :huh:
  • 1934 / 108 / 0
moze ogolnie bajery nie masz ? ja ogolnie gadke mam dobra ale mam brak checi i motywacji, do jakis akcji i nowych znajomosci, ale po G motywacja i bajera elegancka, a najlepsze ze to nie takie wymuszone zeby zbajerowac jakas tylko na pelnym lajcie z przyjemnoscia, nawet zeby chociaz sobie pogadac i pozartowac, tylko jak jestem sam na miescie to nie ma takiego efektu, calkiem inaczej jak jestem z kumplem i sobie rozmawiamy , wtedy jestem rozgadany, gestykulacja te sprawy i bardziej spontanicznie reaguje, na dziewczyny i jakies sytuacje... calkiem inaczej niz jestem sam, jak jestem z kims i sobie rozmawiam to jestem, bardziej nakrecony, rozgadany, bardziej spontaniczny... i nie chodzi tu ze przy kims mniej sie wstydze itp tylko jak sobie rozmawiam to wchodze na "wyzsze obroty" a jak sam spaceruje na G to jestem taki bardziej wyciszony...

moze w tym jest problem ? wez kumpla na spacer i zobacz czy bedzie roznica :)
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 1141 / 9 / 0
Ja ogólnie mam taki problem, że nie umiem zrobić tego co nie robię na trzeźwo.
Gibel to jest " trzeźwe " ujebanie, u mnie jest ono zbyt trzeźwe i tutaj widzę problem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.