Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 34 / / 0
kozik pisze:
0202122 pisze:
jakiś energetyk z wyższej półki np "czerwony byk" nie zaszkodzi.
u mnie to chyba ostatnia rzecz, na ktora bym sie zdecydowal
serducho i tak malo co nie wyskoczy, wolalbym w druga strone - jaka melissa %-D

energetyk na zejście ?! haha ... przecież to podbija ciśnienie które na zejściu cały czas się wacha , ok ... jest tam tauryna , która w jakiś sposób niweluje zjazd ale bez przesady , zrób sobie litr dobrej herbatki , gorąca kąpiel , jakieś benzo jak masz pod ręką , suplementacja witaminami, zjedz jakieś mięso pij dużo wody i będzie ok :)
  • 49 / 2 / 0
Jaki uwazacie jest najlepszy badz najlepsze benzodiapiny na zejscie po stymulatnach ? by spokojnie zasnac lub pozbyc sie sabotujacych mysli i uspokoic sie.
Tak więc, wszystko, co jest, wie wszystko co wie. Nie wie tylko, że wie, że wszystko wie. Nic nie jest takim żeby innym być nie mogło.
  • 1615 / 28 / 0
@lisiasty10
Ja tam pizgam energetyka jak już się nieco ogarnę. Mi pomaga odzyskać wigor. Puszka 0,33 jest ok.

Dziwisz się że energety po stymulantach. Niektórzy mała kreseczka z rana i też jest git. Ja wole byka. Z resztą taka jest tam ilość kofeiny, że nie ma to żadnego znaczenia...
  • 397 / 3 / 0
Po ostatnim ciągu na alfie-pvp (3 dni, dawki kosmiczne) normalnie już wtedy zasnąłem, ale następny dzień, to jakiś koszmar. Żeby to był jeszcze tylko jeden dzień - tak ze trzy, cztery kolejne samopoczucie duuuuużo poniżej normy. Jest może jakiś cudowny "recovery mix"? Suplementacja witaminam, magnezem i 5-HTP coś tam niby dała, ale nie mogę sobie pozwolić na trzy dni zwały. Max 1. Może jakieś te rzeczy ze sklepów z odżywkami? Jakieś turbo aminokwasowo-witaminowe kombo :) Macie jakieś sposoby/pomysły?
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / 2 / 0
drink proteinowy z mlekiem i carbo dają radę, do kupienia w każdym sklepie z suplami.

Zawartość w porcji (30 g):

Wartość energetyczna 1063 kJ/252 kcal
białko 35 g
Węglowodany 15 g
Tłuszcz 5,2 g
Witamina C 33 mg
Witamina B1 1 mg
Witamina B2 2,5 mg
Niacyna 9,3 mg
Witamina B6 1,6 mg
Kwas pantotenowy 5,3 mg
Kwas pantotenowy 5,3 mg
Wapń 663 mg
Żelazo 4,3 mg
Magnez 108 mg
~.~
ciąg dalszy nastąpi.
  • 42 / 1 / 0
Z kazdym kolejnym tematem zejścia robią się mniej dokuczliwe. THC + hydroksyzyna, jak zaczyna wchodzic łoimy 1 -2 browce. Murowana kima
  • 213 / 47 / 0
Potrzebuje szybkich rad doświadczonych jak doprowadzić się do kultury.
O 22 idę do roboty na nocną zmianę. Wczoraj wieczorem poszło pół gieta 3-MMC sniffem, potem łyknałem 150 mg kwetiapiny i zasnałem. Serce mi napierdalalo strasznie nawet jak kweta działała. Nie jestem do tego przyzwyczajony, gdyż zazwyczaj biorę IV i zjazd i działania uboczne są mniej nasilone, ale tym razem nie miałem sposobnośći. Dzisiaj od 10 poszły 3 kreski po 100 mg i 2 strzaly IV po 100 mg. Towar sie skonczył. Czułem sie strasznie, zjazd jak po fetowaniu 3 dniowym. Pobiegłem do banku po piniadze do kasy, potem do apteki, nogi mi sie trzesly w kolejce. Walnalem 2 thiocodiny, wypilem trochę wody, potem poszło 0.5 g witaminy C, 4 tabletki witaminy A + E. Wmusiłem w siebie obiad (kurczak - białko + ziemniaki - węglowodany), wypiłem ciepłą miętę. koda dała mi ulge i pozwolila skupić się bo przed jej zażyciem to prawie zaczynałem krzyceć do jezusa zeby mi pozwolił poczuć się lepiej. Co jeszcze zrobić żeby się ogarnać, uspokoić, być zdolnym do pracy 8 godzin w nocy nie wyglądając przypalowo? Usta mi popękały, zaraz natre ryj kremem. Bardzo proszę o wskasówki i wiem że było wałkowane milion razy :finger:
  • 184 / 7 / 0
Benzo, ale pewnie gdybys mial to juz bys uzyl.
  • 100 / 1 / 0
GBL/GHB - jesli masz
Benzo - jesli masz
Piwo - na uspokojenie
ew. Zielona Herbata/Melisa/Mieta :cool:
Uwaga! Użytkownik krato33 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 6 / 0
Najlepszy dla mnie mix - benzo (2mg Clona) + mała dawka neuroleptyku + coś jeszcze na spanie, np. mianseryna ;) Nie wiem czy to bezpieczne, ale skuteczne ;)
Po wszelkich stymulantach, empatogenach, dysocjantach zasypiam w ciągu 30 min :P
Jak po przespaniu tych kilku-kilkunastu godzin będzie chujnia to znowu przywalić benzo ;)
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2013 przez WuWuA32, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?