Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Wrzucaj razem , brefedronu powinno być ok ,jeśli masz już wyrobioną tolerke na niego , ale leniwie po tym fkurwe będzie , znacznie bardziej metylonopodobny jest mix etylonu z pentylonem ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / / 0
co myślicie o miksowaniu MDAI z 5-API ?
  • 353 / 5 / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: mar74 »
Jak myślicie z czym najlepiej miksować na impreze ? Czy ten nowy towar przypomina w działaniu MDMA-MDA ?
  • 1049 / 10 / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: noithai »
[@mar74:] mi swietnie sie sprawdzil miks z 4-BrMC (250mg 4-BrMC i 150 MDAI zjedzone).
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: przesunięto
  • 6154 / 431 / 12
69plateau pisze:
Podobno mdai [...] z etylofenidatem jest si, si senior %-D
Ile etylofenidatu do 250mg MDAI?
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 1893 / 179 / 0
Polecam stymulujące minimum. Większa ilość burzy proporcje speed/chill. Ew. dorzutki EPH kiedy potrzeba.
  • 1893 / 179 / 0
Ciekawi mnie miks z 3-MMC, próbował ktoś?
  • 99 / 1 / 0
Jakieś uwagi na temat miksu ~150mg MDAI z 25C-NBOMe lub 4-HO-MET? 25C myślę około 300-650mcg z racji tego, że jeszcze nie próbowałem substancji. homet w granicach 15-20mg. Dodam, że miks na koncert.
"Pamiętamy dobre i złe czasy, mimo że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest."
  • 2334 / 9 / 0
2up
Podobno grozi to zespołem serotoninowym, także radzę pomysł przemyśleć Ja oszamałem 250mg MDAI i po godzince z hakiem wciągnąłem 100mg 3-MMC i dopaliłem bongo. Stan zajebisty. Mocna, ale nie nachalna euforia. Stymulacja w tle. Lekki rozjeb w głowie, ale całkiem przyjemny. Konkretna empatia. Do tego peak po wciągnięciu 3-MMC trwał ze 2h, a całość działania zamknęła się w ok. 5. Na zewnątrz lekkie wizuale. Odczucia trochę jak po MDMA.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 353 / 5 / 0
Co myślicie o miksie z 4-FMA ? Jakie proporcje ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.