Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
Re: 4-HO-DET
Nieprzeczytany post autor: blablab »
dj Fazi pisze:
dawce około 40-50 mg bez tolerki
Środek nie za działał ze względu na stan psychiczny w jakim się znajdowałem Miałem cholernie stresujący tydzień związany z harwestem suszeniem trymowaniem marychy plus inne sprawy tak ze chodziłem cały roztelepotany psychicznie i fizycznie
A i dzień wcześniej wypiłem zabójczą porcję makumby, przegiełem pałę i ratowałem się klonem 2mg na 24 godziny przed zapodaniem 4-ho det
Miejsce tripowania było doskonałe (klub techno + swoje towarzystwo) jednak substancji nie udało się przebić przez moją "blokadę psychiczną"
Się ciesz, że Ci to nie weszło tak jak powinno. Ja po 50mg tej tryptaminy nie potrafiłem chodzić, a midfuck miałem taki, że całego zdania nie potrafiłem z siebie wydusić. W porównaniu do podobnych strasznie siada na zdolności motoryczne, przynajmniej u mnie. Do klubu bym nie wziął.
Poza tym jaka "blokada psychiczna"? Z domniemanych przyczyn, które wg Ciebie miały osłabić trip, jedynie "ratowałem się klonem 2mg" miało większe znaczenie. Reszta, owszem na jakość (czy może przyjemność płynącą z) podróży mogła wpłynąć, ale na moc niespecjalnie.
  • 64 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hahul »
Potrzebuję opinii kogoś kto miksował 4-ho-det'a z 4-ho-metem.

Mam zamiar zarzucić ze znajomymi w sobotę, z racji posiadania obu substancji postanowiłem zrobić miksa. Przygotować sobie 2x25mg czy którejś z substancji więcej dorzucić?

Nie miksowałem tryptamin, więc nie mam pojęcia czy działania się sumują - byłbym wdzięczny za rozwianie wątpliwości.
Uwaga! Użytkownik hahul nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: blablab »
25+25mg w przybliżeniu zadziała z mocą 50mg. Nie miksowałem, ale obstawiam, że będzie przednio. Ja bym jadł 30-35mg 4-ho-det'a i 15-20mg 4-ho-met'a, z racji że bardziej podoba mi się działanie pierwszego. Z 4-aco-dmt bym chciał to zobaczyć w akcji. Może kiedyś.
  • 64 / / 0
Piszę tutaj, jako, że tutaj zacząłem pytanie a nie znalazłem żadnego wątku na temat miksowania tryptamin.

Okazało się, że jeden znajomy jeszcze do nas dołączy więc nie pozostaje nic innego jak zjeść po ~42 mg (50/50) ho-det'a i ho-met'a. Myślałem o dorzuceniu do tego suszonych (zebranych w ubiegły piątek) łysiczek (1-1,5 g). Obawiam się tylko, że proszki wczytają się dużo szybciej od grzybków, a grzybki będą mielić po trzewiach, więc jedzenie ich razem może mijać się z celem i grzybki będzie trzeba zarzucić wcześniej.

Miksował ktoś kiedyś 4-ho-det'a (met'a itd) z łysiczkami? W jakich odstępach czasu najrozsądniej jeść substancje?
Uwaga! Użytkownik hahul nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 6 / 0
Może najlepiej w tym samym czasie?
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3899 / 241 / 13
Zarówno grzybki jak i tryptaminy 4ro podstawione zaczną działać mniejwięcej w tym samym czasie. Tylko trip po 40mg 4-xx-xxt + 1,5g łysych (jakieś 40 sztuk) to już konkretna sprawa... No ale, pewnie jesteś świadomy tego
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 64 / / 0
W sobotę poszło 1,2 g suszonych łysiczek, a po 15 minutach wrzucone po 20 mg 4-ho-met'a i -det'a.

Wjazd raczej nie był nieprzyjemny.

Co do działania to zarówno ja jak i reszta "Tryptaminowych Małp" (znajomy na tripie tak nas ochrzcił) jesteśmy zadowoleni. Łysiczki "przejęły kontrolę" nad tripem - chodzi o falowe działanie w sferze wizualnej i mentalnej. Momentami nie było żadnych wizuali, wtedy dało się odczuć gęste powidoki charakterystyczne (wg mnie) dla 4-ho-det'a i "aury" wokół przedmiotów. Natomiast gdy wracały, rozkręcały się z niezłym rozmachem.
Psychodela bardzo przyjemna, niezbyt mindfuckowa, aczkolwiek głęboka i satysfakcjonująca.
  • 290 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: dj Fazi »
Tak więc dzisiaj nieco więcej mogę powiedzieć o tej zacnej substancji Zacznę może od tego co udało mi się wyczytać czytając forum a mianowicie zmniejszeniu dawki Nie pamiętam kto to napisał ale warto się do tego zastosować Jak zdążyłem zauważyć aplikacja większej porcji powoduje znacznie zwiększenie BL który potrafi dokuczać do samego końca tripu zamulając jego działanie A 4-HO-DET wydaje mi się być nieco bardziej aktywny niż pozostałe substancje z serii tryptamin
Tym razem poszło około 30 mg. co wyeliminowało do minimum bl Substancja weszła przed upływem jednej godziny
Zrobiło się bardzo czerwoniótko i milutko Czułem sporą euforię którą dzieliłem pomiędzy słuchaniem psytansowej muzy oraz oglądaniem gali boksu zawodowego Na prawdę ciężko było wybierać Po jakimś czasie dopadłem się do jednego z forum dyskusyjnych i miażdżyłem psychologicznie swoich rozmówców To było jak bajka a wręcz poezja
Tak jak było już napisane w temacie substancja ma większy potencjał niż jej dwie bardzo popularne siostry (4aco dmt i homet)
Jedyny minus to krótkie działanie (ile nie wiem nigdy nie mierze czasu jak jest mi dobrze) ale mogło to być spowodowane
lekką toletancją bo osiem dni wcześniej zeżarłem 4 gramy łysicowego suszu
Bardzo polecam tą witaminkę
  • 1444 / 75 / 0
Może to wina przewijającego się obecnie wszędzie tematu śmierci, ale 40 mg per japa weszło bardzo mrocznie, wszędzie widziałem czaszki, węże i wrogie stwory. Jeden z bardziej nieprzyjaznych tripów, szczególnie na peaku - potem już klimat był znacznie lżejszy.
Na plus sporo wizuali, których jeszcze nie widziałem - ciekawych, chociaż w pewien sposób znacznie bardziej „chaotycznych”, pozbawionych jakiejś estetycznej logiki. Dostrzegłem pewien wspólny mianownik z 5-meo-miptem, tamten był jednak znacznie bardziej uporządkowany, mniej wykręcał oczy, ale efektowniej.
LSD - Piękna i Bestia
  • 357 / 2 / 0
Ile trwała Twoja podróż ?
I was made for lovin' you baby
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.