Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1009 / 42 / 0
IMO Coś jak buf z dodatkiem małego nieogaru(100mg snifem)
  • 1167 / 13 / 0
SpalamTo pisze:
IMO Coś jak buf z dodatkiem małego nieogaru(100mg snifem)
To z dawkowania wynika że buff bardziej opłacalny. Jak z testuje próbkę to zdam raport bo jak na razie mogę tylko gdybać :)
  • 17 / / 0
Pozytywny proszek, powiedziałbym taki keton uspokajający . Ktoś porównał do jedzonego 4mmc i to jest bliskie prawdy. Wciąga szybko, mam go od rana i idzie kreseczka za kreseczką. Dla mnie lepszy od bufedronu
  • 310 / 5 / 0
Dwa pytania:
Jak sie ma do 4-MEC??

Czy wszystkim szczurom mocno wchodzi na serducho??
  • 1959 / 55 / 0
Jak wygląda mix z tramadolem? Chodzi mi o bezpieczeństwo, głównie szanse na wystąpienie zespołu serotoninowego.
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2011 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 6154 / 431 / 12
lufarulez pisze:
Jak sie ma do 4-mec??
Thirteen pisze:
Jak wygląda mix z tramadolem? Chodzi mi o bezpieczeństwo, głównie szanse na wystąpienie zespołu serotoninowego.
3-FMC to bardzo słaby, jeśli w ogóle, serotoninergik. 4-MEC to serotoninergik średniej mocy. Moim zdaniem miks z SNRI nie jest niebezpieczny.
  • 6 / / 0
Co mogę powiedzieć o 3-FMC a no to że jest substancją która ma duży potencjał.Metoda przyjęcia wciągniecie do nosa, około 150mg Działanie jest dosyć specyficzne coś pomiędzy bufedronem a 4-MMC ale nie jest to jego wadą a wręcz zaletą powoduje 45 minutową euforie która bym określił jako uspakajającej która jest dosyć "przejrzysta" człowiek po tej substancji wygląda w miarę normalnie nie zauważono zmian w źrenicach po euforii następuje stymulacja podobna do tej po bufie i co jest oczywistością przy ketonach pojawia się chęć na następna kreskę substancja dość mało wydajna zaobserwowano tez znaczące przyspieszenie akcji serca i to by było na tyle.

I mam pytanie czy to normalne że cząsteczka przybiera lekko czerwonego koloru może różowego ?
  • 849 / 42 / 0
Średniej? W takim razie na MDMA może zabraknąć skali.
  • 2814 / 14 / 0
Fresko pisze:
I mam pytanie czy to normalne że cząsteczka przybiera lekko czerwonego koloru może różowego ?
Omawiano na forum....
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
czy jezli rano wezne 150mg flufedronu to cy pod wieczór bede mogł zjeść bufa? nie będzie żadnej interakcji?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."