Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1425 / 81 / 0
^ jak do klubu to dobry mix, ale trzeba pamietac o nawadnianiu (+chociaż jakies snickersy na siłe wtłaczać).

Ale prawda - MDMA i speed to jedna z najbardziej niszczycielskich akcji , bez odpowiedniej suplementacji (woda) można miec opłakany stan psychofizyczny next day.
Ten mix + wysiłek na parkiecie to zamach na swoje zdrowie heh
  • 108 / 10 / 15
Z 2C-P bym nie łączył. Na niektórych to samo 2C-P już jest Candyflippem.
  • 10 / / 0
Wczoraj wciągnąłem w ciągu całej nocy około 0,5g 3mmc, dzisiaj wieczorem dostanę w swoje ręce MDMA (niebieski superman). Czy wczorajsze 3mmc może jakoś osłabić dzisiejsze działanie MDMA (tolerancja?) czy można śmiało łykać?
  • 42 / / 0
po 3mmc wystrzelales sie z serotoniny, przez co MDMA moze miec slabsze dzialanie. Osobiscie bym zarzucal, wielkiej roznicy to nie zrobi :D
Jesli nie zaczales jeszcze cpac
NIE CPAJ! :old:
Wszystko napisane powyzej jest wytworem mojego umyslu i wyobrazni. Zadne przedstawione wydarzenia nie zdarzyly sie naprawde.

KONTAKT: - erchemik@hushmail.com
  • 762 / 37 / 0
MDMA+AL-LAD dopasują się? 1papier,150mikro
  • 223 / 23 / 0
Przeca to typowy candyflip musi być miodnie!
Uwaga! Użytkownik MopsWolnaMolekula nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nie polecam MDMA+amfetamina w wiekszych ilosciach... Po 2 dniach lotu na fecie ( OK 2g lacznie, wysoka jakosc ) cos mnie pokusilo I wrzucilem 0.6g MDMA... 2razy po 0.3 w odstepie 2h. Pare godzin po ostatniej aplikacji, dopierdolilem jeszcze 0.5g fety I zaprawde powiadam wam ze chociaz jestem weteranem jesli chodzi o fete, to po takim miksie przez 3h myslalem ze sie lada moment przekrece ( niewydolnosc oddechu I krazenia, stany lekowe, nerwobole, zimne poty itd... ) PS: Nic nie tlumaczy mojej glupoty, chcialem sprawdzic swoj limit I prawie przedawkowalem, a wam radze nie brac ze mnie przykladu.... :D
  • 539 / 35 / 0
Mi w ogóle miks MDMA i fety nie pasuje. Jak nie mam zauważalnych zjazdów po MDMA, tak po tym, jak dałem się kiedyś namówić na minimalne ilości speedu na jakiejś imprezie (już po tym, jak wziąłem m) to włączyła mi się nachalna, nieprzyjemna stymulacja i zjazd był bardzo nieprzyjemny
  • 581 / 91 / 6
@up Ze zjazdem potwierdzam, ale działanie bardzo na plus u mnie. +10 do rwania dup i tanga na densflorze, czyli STOP teraz węgorz.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 75 / 2 / 0
Szybkie pytanie, a później to właściwe. Jadę na imprezę (Harcore/Crossbreed/DnB) Mam trochę MDMA w krysztale. Ile wrzucić na start tak 200-250 max będzie si? i ile dorzucić później? Bo słyszałem różne opinie. Chcę zrobić jedną dorzutę tylko. Ostatnio brałem pierwsze 170 mg i gdy weszło było lajtowo na luzie średnio... no a po godzinie czy tam półtorej jakoś wrzuciłem jeszcze 200 mg i było cudo idealnie, aż ciut za mocno nawet. Zrobić tak samo jak ostatnio czy może jakoś inaczej?

No i drugie pytanie: Po zejściu MDMA chciał bym się dalej trochę pobawić. Mam tylko etylofenidat i izopropylfenidat. Nada się takie podbicie na zejście MDMA tymi substancjami? zamiast np fety? Nie chcę dużo pić albo nawet wcale. Na koniec imprezy mam etizolam 2 mg w tabsach jak coś.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.