Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ktoś wybrał dla nas, dla mnie inną drogę w tym świecie, w tym życiu.
Czytam dalej, dobry wątek, nietypowy jak na H.
To wyjście było na to, że ja ją namawiałem na trzecie dziecko, ona nie i już. To wyjście miało mi pokazać, że moja żona już narodziła tyle ile potrzeba dzieci, a ja nie w pieluchy tylko ważniejsze teraz mam rzeczy do roboty.
teraz zaczynam ruszać z koksem i z wami :), już się nie cofnę nie zejdę z drogi bo pasy w wariatkowie nikogo nie cieszą :)
AcidDreamer pisze:Nagniot, jeszcze nie widzisz że to ty wybrałeś taką drogę? Wierz mi że wiedziałeś przed urodzeniem że tak może być, i tak prawdopodobnie będzie. ;-)Ktoś wybrał dla nas, dla mnie inną drogę w tym świecie, w tym życiu.
Czytam dalej, dobry wątek, nietypowy jak na H.
teraz z innej beczki o OOBE z wywodu na gg przekopiuje co mi się nasunęło na myśl.
Pierwszy krok do wyjścia ciała to piękne spokojne sny
1. Piękne spokojne sny zero koszmarów etc,
2. LD Śnienie kontrolowane - uzyskuje się metoda 4:1 to już jest wyjcie z ciał duszy, ale jeszcze niekontrolowane by nauczyć dusze jak to jest co tam jest ale jeszcze nie do końca dać pełna kontrolę. To tak jak za pierwszym razem z samochodem wiesz jak to się robi ale obok nauczyciel jazdy ma pedały sprzęgła i hamulca.
3. Świadome sny gdzie możesz bawić się naginać świat, projekcja twojego mózgu jak w INCEPCJI.
4. Dopiero po tym zaczyna się prawdziwe OOBE, czytajcie tego linka co podałem.
Pamiętajcie spokojnie i powoli nie na szybko to mistyczne rzeczy, które trzeba dorosnąć jedni maja wrodzone predyspozycje i osiągną to w kilka chwil, a inni dłużej. Kiedy już spotkacie swojego anioła stróża to zobaczycie jaki to czad.
Następnie pamiętajcie, że w ZDROWYM CIELE ZDROWY DUCH. Im szybciej zaczniecie dbać o swoje ciało ćwiczyć pompki, chociaż brzuszki nie żreć z MC donala tylko dobre jedynie normalne staropolskie a nie fast fud spuścizna zachłyśnięcia się grubasami zza wielkiej wody, tym lepiej.
jak mam 120 kg i już prawie nie mam tłuszczu jutro zrobię sobie w domu zdjęcia to wam wyśle jaki ze mnie ogr bojowy.
Przystopuj troche, przed chwila psychotropy odstawiles.
Powiem szczerze, że dopóki Nagniota na NK nie zobaczyłem wraz z żoną i córkami myślałem, że faktycznie ktoś sobie jaja robi, w każdym razie teraz dokładnie widzę św. Tomasza, Jasną górę i te jego akcje, przecież jak by taki koks mi o zbawieniu gadał to bym spierdalał gdzie tylko się da, byle by mnie nie dorwał
Ogólnie wyglądacie jak szczęśliwa rodzinka a i córeczki równie piękne, starsza córka - cały tatuś :)
Musze się trochę od murzdzyć idę grać w starcrafta 2 :)
W szczególności tym, którzy nie odnajdą w OOBE tego czego oczekiwali.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.