Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 545 / 8 / 0
Tak sorry, Antoś pytał o mix GBL+2M2B i niżej odp. 8ml + 8ml więc skojarzyłem niepotrzbnie.

alko może lekko wydłużyć / osłabić działanie 2m2b, tak jak z jest z innymi alkoholami, ale tylko spekuluję.
  • 36 / / 0
faktycznie teraz zrozumiałem :) napisałem "plus" (+) w znaczeniu, że dwie dawki, a nie 8 ml tego i 8 ml tego :)
ale z drugiej strony kto dopijałby cokolwiek po 8 ml GBL :P chyba by się nie dało :P także ludzie uwaga tutaj :)
  • 168 / 11 / 0
zamawiam, jutro powinienem już to żreć.
szukam czegoś co by zastąpiło mi GBL (flaki, oj, moje flaki), który de facto już wcale euforyczny nie jest - a coś lepszego i tańszego od alkoholu, bo codziennie napity chodzić to jednak tanie nie jest.
  • 168 / 11 / 0
Dostałem paczkę dopiero dziś.
Wypiłem 2,5 ml w soku pomarańczowym, godzinę po zjedzonym obiedzie.
Zapach strasznie intensywny, kojarzy mi się z jakimś zapachem od markerów połączonym z wonią świerku.
Piłem z zatkanym nosem, smak chujowy, aż mnie naszła gęsia skórka.
Minęło około 10 min od przyjęcia, po pierwszych 30 sekundach poczułem ciepło w klatce piersiowej, a w kończyny zrobiło mi się zimno. Po 5 minutach zacząłem czuć pierwsze efekty - jak po paru piwach, lekki nieogar na głowie i rozmazywanie się obrazu i ten dziwny posmak w ustach (ani zjebany, ani dobry).
Siedzę, słucham muzyki i czekam na znajomych - zdecydowanie coś czuć alkoholową fazę, ale czegoś w niej jak na razie brakuje. Muszę uciekać z komputera, opisze resztę wrażeń później. ;]
  • 168 / 11 / 0
Sorry za kolejny post, ale nie widzę tu opcji edycji:
Zapachu z ust w moim przypadku nie czuć - jedyne po czym można poznać to zamglone oczy.
Stan przyjemny utrzymywał mi się dobre 3h, potem strzeliłem wiadro z dobrego palenia i spaliłem rurę.
Wiadro mi schodzi, w tej chwili mija około 5h i czuje się jak po jednym browarze (jakbym miał resztki/małe ilości alkoholu w organizmie, ale nie czuje jego efektów działania).
Umysł, jak pisali wyżej - przyćmiony.

Drugi obiekt badań strzelił sobie 3ml, wszystko oprócz smaku nie narzekał - bardzo mu się spodobało, przynajmniej na początku. Poprawił po jakiejś godzinie MDPV - stwierdził że ma efekty stymulacji umysłowej, a ciało dzięki 2m2b jest dalej rozluźnione i czuje się bardzo przyjemnie.
  • 729 / 7 / 0
Do stimsów chyba jednak GBL, ale na zejście jak najbardziej 2M2B, jako iż picie giebla na zjazd i tak kończy się reboundem, który to powoduje welcome back zjazdu :D
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 300 / 6 / 0
mozna to kupic w PL?
bo z anglii strasznie drogo wychodzi

/ciach/
  • 168 / 11 / 0
Można, poszukaj po polskich rc-sklepach.

Cenowo w jednym z nich wychodzi to tak:
25ml - 45zł
50ml - 70zł
100ml - 120zł
250ml - 250zł

Dużo droższe od GBL, chociaż i tak tanie. No ale zapach niszczy psychikę. %-D
  • 300 / 6 / 0
najpierw poszło 5ml + lufa titu - fajnie sie oglądało film ale bez fajerwerków
po 2h dopiłem 3,5 ml, fizycznie tragedia, kazda kończyna wazyła 100kg
ale zasnac i tak nie mogłem, dopiero po 2ml giebla zrobiło sie fajnie a potem zasnałem na 4h

jak dla mnie ta substancja to stracony hajs, zero wlasciwosci rekreacyjnych no i uspic mnie tez nie potrafi tylko strasznie zamulic. Jedyne co moze byc ciekawe to miksy z GBL jak pisal antoś

no i ten smak/zapach to jakis dowcip
  • 168 / 11 / 0
Miks alkoholu z GBL?
Ja bym nie ryzykował ;]
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.