Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 285 / 2 / 0
Kolejny 'test', można podpiąć wyżej. Wczoraj było coś pomiędzy 1/3 a 1/2 dawki 25N, dzisiaj normalna (2mg) 25D iv. Rzyganka nie było, ale jazda była mocna. Wazokonstrykcja także była wyjątkowo odczuwalna, opatuliłem się kołdrą, a nadal podrygiwałem z zimna. Mdłości też były, ale trudno to tak naprawdę zapamiętać, bo podczas pompowania nic nie czujesz, a kilka sekund jest już fchuj mocno, więc to takie jakby 'odczuwanie'. Kilka godzin po wszystkim bolała mnie głowa, poczytałem i to chyba normalny po tej fence efekt uboczny, 2 tabletki ibupromu pomogły. Sama faza różniła się od 25N, była chyba bardziej w głowie, a wizualnie było na pewno słabiej mimo ogólnej mocy. Imo 25N > 25D, ale nie wiem jak na to mogła wpłynąć droga podania, choć oczywiście po 1 dniu takiej dawki pod dziąsło bym nie poczuł to w kabel ładnie przebiło tolerkę. Jak ktoś chce się wyjebać w przeciągu kilku sekund gdzieś tam to polecam %-D
  • 264 / 2 / 0
Testowałem 1mg i umieściłbym ten związek gdzieś pomiędzy 25C a 25D. Psychicznie i wizualnie mocniej od C ale dalej nie ma tutaj szału, zapewne świetnie nadaje się na imprezę bo kontakt z ludźmi był fajny. Efekty wizualne doskonale współgrały z muzyką przy CEVach tworząc zawirowania oraz zmiany kontu patrzenia nie mniej jednak muzyka nie brzmiała jakoś dużo lepiej. Mam wrażenie że nie wjeżdża to zbytnio na serce, a i stymulacji było u mnie niewiele po 6 godzinach od aplikacji spałem co dla mnie jest ewenementem.
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 39 / / 0
Re: 25N-NBOMe
Nieprzeczytany post autor: Spliffff »
testowalem dwa razy w ciagu 3 dni po 500mcg 25n i uważam że jest to substancja dość bardzo dużym potencjałem imprezowym . jest stymulacja ale taka jakby z innego punktu wynikajaca ciekawie niby normalnie a jednak czuć inną inszość :) hopla
Halucynogeny są wrotami, które umysł Gai zaistalował w historycznym procesie aby umożliwić każdemu wydostanie się kiedy będzie chciał, pod warunkiem, że jest na tyle odważny aby nacisnąć zamek i przejsć przez drzwi." T.McKenna
  • 161 / 14 / 0
Po paru próbach powiem że jest to najbardziej mindfuckowy NBOMe z jakim miałem doczynienia(probowałem B, C, D, E, I, N). Już po 1mg mindfuck był ogromny, przy innych NBOMe musiałemłądować w siebie po kilka mg by uzyskać taki stan i na innych trwał o wiele krócej.
Stan umysłu wiele osób próbujących porównywało do myszek miki, czyli 2C-B. Może i coś w tym jest, jednak dawno 2C-B nie jadłem wiec nie bede wmawiał że tak jest.
Jednak było substancją najbardziej kapryśną przy przyjęciu bo na bardzo wiele osób nie zadziałało, chociaż twierdziły że jadły je w sposób o który prosiłem.
I jakoś nigdy specjalenie gorzkie nie wydawały mi śię te kartony, źle ich pod wzgledem smakowym nie wspominam

Jak dla mnie najlepszy NBOMe
BREJKOR SZMATO !
  • 204 / 1 / 0
Kolejny test tej ciekawej substancji. Poszedł 1mg. Muszę powiedzieć, że otrzymałem całkiem ciekawego tripa. Nie ukrywam że troszkę się zdziwiłem ponieważ po wcześniejszych doświadczeniach z ww substancją spodziewałem się działania imprezowego a otrzymałem dość głęboki trip. Kolejny dowód na to że psychodeliki potrafią zaskakiwać :-) Nie rozumiem dlaczego na temat tej jakże zacnej substancji jest tak cicho. Jak dla mnie jeden z ciekawszych nbomow które jadłem (bcdin). Stawiam go zaraz po 25b. Jedynym minusem jest tylko jak dla mnie trochę krótki peak.
  • 358 / / 0
Jak ma się 1mg tej nbomby do innych literek?Bo taką właśnie ilość mam na kartoniku i nie wiem czy wrzucać to bo nowość czy lepiej wziąć sprawdzone i konkretne 25b, chodzi o to żeby nie było za słabo bo 2mg wspomnianego 25b robi mnie super pozytywnie.Testowałem 25c,25b,25d,25i.
  • 1444 / 76 / 0
1 jest akurat - wizual dobry, znaczna poprawa nastroju, ale mindfuck do ogarnięcia.
Nie podam porównania, bo sam próbowałem tylu różnych Nbombek w różnych dawkach, że mi się wszystko miesza - na pewno w stosunku do 1 mg 25B mindfuck i orka jest znacznie słabsza.
LSD - Piękna i Bestia
  • 2071 / 509 / 0
Co masz na myśli pisząc - orka?
  • 1444 / 76 / 0
Oranie dekla - mówiąc mniej kolokwialnie psychodeliczne oddziaływanie na myślenie.
To było w Twoim zasięgu Kapitanie ;)
LSD - Piękna i Bestia
  • 318 / 48 / 0
Według mnie dopiero przy 2mg na dziąsło pokazuje pełen potencjał. Bardzo ładne wizuale i ciekawe efekty myślowe - lepiej niż po 4 mg DOC. Za to u dwóch królików eksperymentalnych bez żadnego doświadczenia i tolerancji taka dawka spowodowała naprawdę duży mindfuck i bardzo daleko idące zmiany w percepcji wzrokowej i słuchowej. :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.