Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 585 / 52 / 0
Po testach, podobnego zdania jestem, 25C praktycznie nie wywołało u mnie żadnych psychodelicznych efektów, a tylko/aż zajebiste samopoczucie i euforię na podobieństwo bardziej MDXX. 25D okazało się być bardziej "cieżkim" narzędziem psychodelicznym :-D
  • 226 / 3 / 0
Jak przechowywać papierki nasączone tym cudeńkiem? Lodówka daje radę?
UWAGA: Latające owoce morza!
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
  • 857 / 2 / 0
Fene sa twarde i nie placza na warunki domowe. Mysle, ze hermetyk + skitrane pudeleczko w mebelkach w zupelnosci wystarczy. Wiadomo, ze pewnie wilgoci nie lubia wiec powyzszy sposob jest chyba spoooo.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 297 / 2 / 0
Gamrok pisze:
Jak przechowywać papierki nasączone tym cudeńkiem? Lodówka daje radę?

Ja trzymam w samarce (wyciśnij powietrze np dowodem) owiniętej sreberkiem, tą samarkę w większej samarce na której dnie znajduje sie pochłaniacz wilgoci, a to wszystko w słoiczku na którego dnie również znajduje się pochłaniacz wilgoci.
Do lodówki włożyć nie zaszkodzi
  • 246 / / 0
a wiec tak jestem juz po :P zarzucilem 2 kartony tylko nei wiem czy to bylo c czy d :D dzis bede wiedzial i ogolnie zero jakis skutkow ubocznych przy ladowaniu, na samej fazie czulem sie psychodelicznie, ale do oagarniecia wkruzalo mnie tylko uczucie odrealnienia, i uderzenia ciepla na rekach, cos takiego jakbym dotknal czegos gorocego, uczucie podobne przy duzej dawce mCPP..... ogolnie bylem na swiatowej bibce minimal techno, mialem wrazenie ze kazdego skads juz znam :d wszedzie widzialem znajomych ktorych faktycznie nei bylo, byl nawet moj szef z pracy :)) do tego falowanie obrazu, i czas sie bardzo dluzyl. peak trwal 6 godzin, caly czas delikatne uczucie odrealnienia, usmiech, ale wogole mi to nie przypomnialo mdxx bardziej sie czulem jak moment przed wejsciem szczytowej fazy na LSD 25
  • 1876 / 23 / 0
Napisz jak wygladal karton to Ci powiem jaki brałes chyba ze sam napiszesz wieczorem ale stawiam ze brales 25D-NBOMe
  • 246 / / 0
hm taka fioletowa plamka jakby, wielkosc jak normlany kartonik z LSD, a obrazka zadnego nie bylo tylko jakby plamka fioletowa, ogolnie zalatwial nam gosc i on jest pewien ze to bylo c nie d gosc zna sie na rzeczy
  • 3129 / 26 / 0
mateoqwe z opisu przeżyć wynika, że to było 25C :)
High, how are you?
  • 2334 / 9 / 0
Czy przy 25C-NBOMe w dawkach większych niż 500ug można się spodziewać już jakichś nieprzyjemności? Mam do dyspozycji 2,5 kartona po 250ug- nie chcę się rozczarować i mam plan zarzucić wszystko na raz. Bardzo to nie rozsądne, czy powinno być zajebiście?
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2010 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 857 / 2 / 0
Opak pisal, ze zawodnicy z bl jedli ponad 1mg wiec twoja dawka bedzie spoko. Z innych postow wynika, ze lubisz dosyc mocne przezycia wiec nie powinno byc zle. Druga sprawa, ze sama substancja jest dosyc lajtowo dzialajaca. Opisuje na rozmowach z ludzmi, ktorzy juz to jedli.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.