Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Dzięki za sugestie(?)!
Poczytałem o MDPV, praktycznie wszystko co zaobserwowałem pasuje do opisów.
Wybaczcie za zły trop.
  • 32 / / 0
na [cut] podali dawke aktywna 20 mg, ceny w dol poszly, dawka za 5-6 zl wychodzi :) jakies trip raporty? poki co w netku nie widze

WARN. Dyskusja o sklepach - PcP
  • 425 / 33 / 0
Nie ma w UK na pewno RTI-126 tak jak TR po nim. Można się niewąsko nadziać jak ktoś ma duże ciśnienie bo substancja wygląda na za dobrą i podejrzewam pewien spisek po akcji z mefedronem w uk. Zwłaszcza przy takiej aktywności i cenie za dawkę może się okazać, że nie dowiozą, albo dowiozą 30x drożej. Akurat w tej branży konkurencja nie może być zdrowa. Po akcji nawóz spadły obroty pewnym przedsiębiorcom i nie będzie powtórek nawet w research chemicals a tym bardziej nie w nawozach ale to tylko moja opinia. Może ktoś gdzieś kupi ale na jakieś większą wrzawę chyba nie ma nadziei. Podkreślam to tylko moja opinia.
  • 166 / / 0
Dalej nikt nie testował?
  • 585 / 52 / 0
Czego ty wymagasz, skoro tego nie ma na rynku.
  • 38 / / 0
jak się pojawi to będzie głośno i odrazu pojawią się trip raporty opinie i opowiastki o baniach
Kocham Deszcz bo tylko on na mnie leci..
  • 627 / 7 / 0
O ile się pojawi :(
  • 111 / 1 / 0
to jest wlasnie caly klimat research chemicals... czekanie :D
  • 129 / 2 / 0
W jednym sklepie już dostępne,60 funtów za gram.
Czyń swoją wolę będzie całym prawem
  • 111 / 1 / 0
Te sklepy ktore to teraz sprzedaja to scamerzy i wciskaja jakis kit. Radze poczekac chwile niz kupowac gowno w stylu nrg.
Sklepy ktore to beda miec to prawdopodobnie ''mafia benzofuriowa'' i pare innych sklepow. Z czego ja nie bede dawac kasy ''oficjalnym sprzedawcom'' bo oni juz stworzyli taka mafie ktora wyparla z rynku inne dobre sklepy z ktorych zawsze kupuje, przez co ceny sie troche podwyzszyly.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".