Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 326 / 4 / 0
Chyba tylko jankema bym się brzydził i podobnych wynalazków, ale cała reszta czemu nie.
EDIT: w sumie to podpisuje się pod moim przedmówcą
  • 130 / 2 / 0
co to ten jankem?
  • 351 / 8 / 0
Jenkem. duckduckgo it, for fuck's sake.

A ja mówię nie atropinie.
  • 2179 / 31 / 0
racja jenkemu bym nie spożył :scared:
  • 269 / 5 / 0
mało jest na ggoglach po polsku o tym jenkemie dowiedzailem sie tyle ze cos tam sie go robi ze sciekow moze ktos przyblizyc o co w tym chodzi? skad sie to pozyskuje ?
bo wpisywalem sie juz w temacie i go nie uwzglednilem kto wie %-D
  • 634 / 4 / 0
Nigdy nie mowie nigdy, zapewne na wszystko przyjdzie czas.
  • 116 / 1 / 0
wszystko dla ludzi
  • 2775 / 39 / 0
Jenkem widzę nie wykluczasz :)
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
5zł pisze:
mało jest na ggoglach po polsku o tym jenkemie dowiedzailem sie tyle ze cos tam sie go robi ze sciekow moze ktos przyblizyc o co w tym chodzi? skad sie to pozyskuje ?
bo wpisywalem sie juz w temacie i go nie uwzglednilem kto wie %-D
[ external image ]
[ external image ]
  • 152 / 8 / 0
Ja nie wiedziałam co to jest jenkem, poczytałam sobie co to takiego i to jest jedna z najobrzydliwszych rzeczy jakie kiedykolwiek czytałam, fuj!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.