LSD grzyby i inne psychodeliki łatwo załatwić na imprezach goa, których tutaj jest sporo.
Sklepow z dopalaczami ani fajnych aptek nie ma o ile mi wiadomo ;)
FajnieJest pisze:http://trektuwplant.be/csc/
Gdyby ktos byl niepoinformowany.
Rozpoczyna sie o 14.00, atrakcje jak muzyka, przedstawienia, jedzenie zapewnione. :)
Chetnie bym sie pojawil, w co swoja droga watpie. Chociaz...
Mimo wszystko zycze powodzenia! ;-)
Od dawna mieszkam w Brukseli i chcialbym sprobowac narko typu LSD, grzybki itp ale nie mam pojecia gdzie moge je dostac. Mieszkam na "arabskiej" dzielnice ale nie chce kupowac od arabow bo boje sie, ze zaciagna mnie gdzies w ciemna uliczke i okradna. Dyskoteki tez raczej odpadaja bo nie moge wychodzic w nocy(jestem pelnoletni ale poprostu nie moge, jezeli wyjde to wyladuje pod mostem :( ) Czy da sie dostac inne narkotyki niz trawa w bialy dzien w dosc bezpiecznych dzielnicach Brukseli? Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc.
Niestety moi znajomi sa do dupy. jedyne co udalo mi sie zalatwic to ziolo i to jakies kiepskiej jakosci.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.