Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
Porównanie do kokainy/mefedronu/amfetaminy byłbyś łaskaw skrobnąć? Zaopatrywałeś się z polskiego źródła?
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 279 / 1 / 0
porównał bym do kokainy, a DMC nie miałem z żadnego sklepu w Polsce ani też za granicy
  • 2334 / 9 / 0
MegaMotyl pisze:
porównał bym do kokainy
To porównaj, proszę. :-D (nie pytałem do czego jest najbardziej podobne, tylko czy mógłbyś zestawić ze sobą 2 substancje i opisać różne efekty jedna w odniesieniu do drugiej)
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2011 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 2428 / 90 / 0
Napisz jeszcze jak wygląda sprawa tolerki , dorzucania ? czasu działania itp
Jest jakieś pierdolnięcie na wejściu ? ^_^
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 279 / 1 / 0
no jak zajebałem 200 na raz to złapałem taki nie ogar ala mef coś takiego. Czas działania to z godz wjazd i powli zchodzi subtelnie
  • 2428 / 90 / 0
Jestem po teście DMC . Poszło około 200mg w nos
Działanie ? Kurwa poza kurewskim dyskomfortem w gardle nic :'(
Znieczuliło mi troszkę wargi i tyle . Smak ohydny , ale przynajmniej nosa nie drażni
Dobrze że tylko 0,5g tego wziąłem bo bym sie dopiero wkurwił :-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 3 / 0
substancja nie dziala kazdego czy w polsce sprzedawana jest lipa?
  • 2814 / 14 / 0
mirek007 pisze:
substancja nie dziala kazdego czy w polsce sprzedawana jest lipa?
Tylko jeden osobnik MegaMotyl (sprzedawca tej substancji) mówi, że jest fajna, a reszta, że nie aktywne/słabo aktywne biologicznie, poza miejscowym znieczuleniem.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 550 / 3 / 0
zioloziolo pisze:
Kozacko, szukalem wlasnie znieczulacza nosa.
Jak chcesz sam znieczulacz to polecam lidokainę. Tańsza. Dużo
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1052 / 77 / 0
AstralWalker pisze:
zioloziolo pisze:
Kozacko, szukalem wlasnie znieczulacza nosa.
Jak chcesz sam znieczulacz to polecam lidokainę. Tańsza. Dużo
nie no, tamten post to byla ironia ;p
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.