Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / 1 / 0
po czystm koksie nie mialbys wrazenia przytkania przy wciaganiu. byloby tylko wrazenie zmrozenia i wilgocic (jak przy katarze alergicznym); kazde pocigniecie nosem powinno być wtedy czysta przyjemnoscia serotoninowo-dopaminową:)
  • 38 / / 0
nie było wrażenia przytkania nosa nie o to mi chodziło , było to zmrożenie i pełny przelot ale nie było wogóle tej wilgoci albo nie było jej czuć przez zmrożenie co powodowało uczucie takiego jagby zapchania i nie można było przeciągnąć tej wilgoci bo jej nie czułem przez zamrożenie , wilgoć i możliwość przeciągnięcia sluzu pojawiła się po jakimś czasie jak to zmrożenie odpusciło
Kocham Deszcz bo tylko on na mnie leci..
  • 1 / / 0
Jak koks jest dobry to po 0,25-0,5g po wciagnięciu powinno dobrze sie oddychac przez nos i nie wiem jak inni ale mi to przeważnie zdretwieje że nie czuje go na początku bałem sie że odpadnie jak dzeksonowi :-) A tak pozatym to ostatnio po wiekszych ilościach mam nawet kilkudniowe bule zatok szczególnie przy wciaganiu powietrza przez nos czy to może być od koksu? czy może paranoje sobie jakieś do głowy wbijam znajomi mi mówią że to po dłuższych kuracjach z feta są takie wyniki i że to nie wina koksu i nie wiem z czego mam definitywnie zrezygnować...
Uwaga! Użytkownik ktos tam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 357 / 3 / 0
300 to w pytę za dużo. Ja właśnie tak zmarnowałem 0,5 czyściutkiego materiału za pierwszym razem, wciągnąłem z osobą towarzyszącą po 250 i tylko mega znieczulone ryło, dziwne uczucie w głowie, brak efektów porządanych, bo za duża dawka. Parę dni później, po paru kolejkach napoju wysokoprocentowego, 125 wypierdoliło na planetę K. I żadne kurwa mefy, smerfy, nie dają tego uczucia, przynajmniej dla mnie, zupełnie inne doznania.
  • 641 / 16 / 0
niektórzy piszą że dobry koks i język im sztywnieje - ja się tam nie znam, koksu nigdy nie próbowałem (brak dojść) ale mnie to śmierdzi lidokainą zmieszaną z pseudoefedryną albo efedryną, a znając polsko-ćpuńskie realia to większość z was wali w najlepszym razie mieszankę tynku, niewielkiej ilości koki, lidokainy i apapu i nazywa to dobrym towarem.
  • 350 / 4 / 0
no to jeżeli Ty nie masz dojść ,nie oznacza wcale ,że nikt ich nie ma :)

Achhh ta "Polaczkowa zawiść ,zazdrość zamiast starać się mieć więcej"

A dobre koko ja poznaje tak:
nie znieczula od razu ,zapach mydla (delikatny bardzo),po zajebaniu wydaje sie ,ze wchodzi ale jest to mylne i dopiero po 5-8minutach uswiadamiam sobie jak zakurwiscie sie czuje ,serce nie dudni zbyt mocno (odpowiednie dawki of course), myslenie normalne (nie to co po amf ,10 000 mysli na sekunde), po prostu walisz mija kilka minut i czujesz sie zajebiscie ,jezeli raz trafisz na dobry towar ,pozniej wiesz czy to jest to i za co placisz :)
  • 94 / 1 / 0
nie zawsze dobre kokosy sa w bryłkach... czasami z jakims swinstwem mozna dostac. W polsce nie dostaniesz dobrego koksu czystosc masz jakas w 10% jak masz dobre uklady 15-20% dobry koksik trzyma okolo 30minut i nie ma sie po tym zadnej zjeby (o ile jest dobry) ;)
  • 180 / 1 / 0
wiecie co ? Ktos kiedys mi powiedzial ( uwierzcie mi, ze ktos ponad 40l, siedzacy w tym ) ze dobre koko powinno miec lekki zapach jakby benzyny. Wlasnie cos takiego czuje w sorcie ktory od tygodnia dorwalem w Gdansku

i wiecie co? To najlepsze koko jakie walilem, a myslalem ze w WAWCE walilem TOP koks.

fakt faktem, 0.6g kosztuje 200zl, ale warto.

gdzie podobno to cena po znajomosci:P ale jaka jest prawda nie wiem- tak czy siak zupelnie inne dzialanie niz koka ktora jadlem przez 2 lata - ta jest jakby taka MOCNA, a zarazem subtelna
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1615 / 28 / 0
Charakterystyczny zapach musi mieć, ale benzyny??? Jak dla mnie zapach kokainy w żadnym stopniu nie przypomina woni benzyny...
  • 180 / 1 / 0
powaga;) i dzisiaj rozmawialem ze znajomym, co lubil jezdzic na defqon qlimax itp, i mowil ze zawsze dobre koko mialo taka won, co wiecej powiedzial ze ostatnio w SOPOCIE ogarnal sobie dobra koperte i tez tak pachniala...
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające