Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Deesys »
Bodzi0 pisze:
Dokładnie. Ja mam 90/140 na co dzień na trzeźwo, bez kawy nawet.
Raczej 140/90 - skurczowe nie ma możliwości być nizsze od rozkurczowego.

Kwestia formalności - nie żebym się przypierdalał, ...
Bóg był narkomanem i stworzył człowieka na swoje podobieństwo, ...
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
Masz rację, jebłem się.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
moj problem zaczal sie od wczoraj gdy po 3 dniowej jezdzie na fecie mialem dziwna akcje strasznie bola mnie nerki mam zawroty glowy dretwienie konczyn bole glowy nie odawanie moczu wczoraj trafilem do szpitala z silnym bolem w okolicy nerek i do tego dretwialy mi rozne partie ciala i bardzo bolalo gardlo lekarz powiedzial ze to termowentylacja dostalem zastrzyk i cos na uspokojenie mojego saerducha lecz dzis czuje ze mam nawrot tego i niewiem co to jest prosze o szybka odpowiedz
  • 2497 / 49 / 0
Nie wiem, co to jest, ale wiem jak tego unikac: nie bierz amfetaminy ;)
Mozliwe, ze uszkodziles sobie nerki(ale to w sumie oczywista mysl), albo to cos w psychice ci sie wkreca(tez jest taka opcja, chociaz wydaje mi sie, ze w tym przypadku nie do konca akurat).
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
witam, troche się niepokoje ale zapewne niepotrzebnie... Przed wczoraj wziąłem Kokolino Ecslusive z kolekcjonera.nl (które zawiera mefedron). Wziąłem nie dużo (pierwszy raz brałem to) no niecałą połowę opakowania 0.25g. (no mniej niz 100 mg, może z 80mg więc mało- ale waże jakieś 53-55 kg tylko. ) Ale później jak zeszło piłem alkohol nie mało i paliłem "Czeszący Grzebień" z kolekcjonera. No i rzecz w tym, że następnego dnia serducho ciągle mi wali, czuje i lekko boli. I już tak drugi dzień, myśle że zapewne minie w końcu i wszystko wróci do normy bo nie ma jakiej ś tragedii ale jednak jest ciągle podwyższone tetno i pobolewa- juz drugi dzień po... i to po tak stosunkowo małej dawce (chyba nawet malutkiej z tego co inni piszą, ile biorą) . Nie wiem co o tym myślicie, nie potrzebnie się martwie czy wręcz przeciwnie??? Co zrobić, żeby obnizyć tętno??? Dodam, że nie miewałem raczej w zwyczaju nic wciągać ale za to od czasu do czasu pale sobie mieszanki ziołowe... Proszę o wskazówki i pozdrawiam hej:)
  • 77 / 1 / 0
Coraz bardziej mnie dziwi, że ludzie zadają ciagle takie same pytania.
Do lekarza jak jest Tobie źle. Ćpunów się pytasz o pomoc?
  • 99 / 1 / 0
I dobrze, że pyta, chociaż jeszcze lepiej by było gdyby przeczytał ten wątek i znalazł odpowiedź.

@obarsky
Nie ma co się przejmować (przynajmniej narazie), to normalny efekt. Nie panikuj, włącz spokojną muzykę, weź jakieś witaminki, nawadniaj organizm, jeśli masz zaparz sobie melisę. Jeśli Ci nie będzie przechodziło idź do lekarze i nie pjerdul!
  • 6 / / 0
Habibi pisze:
Coraz bardziej mnie dziwi, że ludzie zadają ciagle takie same pytania.
Do lekarza jak jest Tobie źle. Ćpunów się pytasz o pomoc?
Jak "ćpuny" założyły taki dział to pytam. W końcu ten dział nazywa się "... prośba o szybką pomoc/odpowiedź" to chyba po to jest, żyby pytać, no nie?? A może mój problem do najbardziej kryzysowych nie należy (chociaż kto wie) no ale jak można zapytać to napewno nie zaszkodzi...
  • 2497 / 49 / 0
Generalnie nie powinno sie laczyc mefedronu, ani najlepiej zadnych stymulantow z mieszankami ziolowymi, bo jedno i drugie mocno wchodzi na serce. A zwlaszcza, ze w sumie nie wiadomo, co siedzi w tych mieszankach, a nie wszystkie proszki z dopalaczy, to w miare(w zasadzie prawie w ogole, ale moga tam sadzic takie egzotyki, ktorych nikt wczesniej nie testowal na ludziach, w porownaniu do mefedronu, o ktorym jest juz sporo informacji w internecie, zwlaszcza na duzych forach o dragach, typu bluelight, czy drugs-forum) pewna substancja, ale jest jeszcze miliard innych legalnych stymulantow, podobnie w przypadku mieszanek, gdzie mamy tez w chuj roznych zwiazkow potencjalnie siedzacych w tych kolorowych opakowaniach, w wiekszosci przypadkow powodujacych nawet dosc mocna tachykardie, a czasem nawet siadajacych na cisnienie. Nie mowiac, o mozliwych interakcjach specyficznych dla jakich substancji, co dodatkowo podnosi ryzyko takich zabaw.
W twoim przypadku to najprawdopodobniej nic powaznego, bardzo czesto po mefedronie jeszcze dluzszy czas po zejsciu efektow psychologicznych mozna odczuc, ze jeszcze nie do konca jestesmy czysci(glownie wlasnie puls i cisnienie ponad norme, czasem nawet bardzo. Z mieszankami nie mialem bezposrednio do czynienia, ani w sumie niespecjalnie sie nimi interesuje, ale przypuszczam, ze moze byc podobnie.
Polecam kupic w aptece aspargin[ok. 6 zl, chyba najlepiej przyswajalne zrodlo jonow magnezu(praca neuronow i miesni) i potasu(serce)] i zjesc ze 3 tabletki, do tego witamina C (rutinoscorbin to chyba najdrozszy sposob na witamine C, w chuj tanszy jest np. cerutin, ale w syntetycznej formie jest duzo slabiej przyswajalna(wit. C), niz pochodzaca z np. owocow(cytrusy, zwlascza cytryny, jablka, i takie tam pierdoly)), wapń, opcjonalnie inne, mniej oczywiste elektrolity, ktorych zasob zostal przetrzebiony przez mefedron, mozesz zjesc cos lekkiego na uspokojenie(hydroksyzyna, od biedy aviomarin, ale to straszny otepiacz, polecilbym uzycie go tylko, jak na prawde bedziesz sie czul zle), woda mineralna i inne podobne pierdoly, ktore powinny pomoc dojsc do siebie twojemu orgnizmowi nawet, jesli nie odczujesz bezposredniego wplywu na samopoczucie. Zmierzyles sobie w ogole cisnienie i puls? Ja bym sie nie przejmowal, jesli tetno nie byloby w okolicach 100bpm, cisnienie do mniej wiecej 140/90 tez jest akceptowalne w takich okolicznosciach, chociaz tu duze znaczenie maja kwestie indywidualne. Jak bedziesz ciagle sie tym martwil, a stan zwiekszonego obciazenia serca bedzie sie utrzymywal jeszcze jeden, dwa dni, to mozesz sie wybrac do lekarza, chociaz mi by bylo w sumie glopio sie przyznac, ze bralem dopalacze i teraz czuje sie kijowo ;)

Zeby w przyszlosci uniknac takich nieprzyjemnosci zdecydowanie odradzalbym mieszanie roznych dopalaczy(bo chuj wie, co tak naprawde tam siedzi i z jakimi dodatkami), jak chcesz dopalic do stymulanta jakis kanabinoid, to najlepszym wyborem bedzie ten najlepiej wszystkim znany, ktorego nazwy nie wymienie, zeby mnie nie posadzili o jakies naklanianie do zarzywania narkotykow, zwlaszcza tych, ktorych nie lubie ;P owinienes miec na uwadze, ze nawet ganda powoduje tachykardzie, w polaczeniu ze spidami jest to juz solidny wycisk dla serca, zwlaszcza, jak tanczysz cala noc na imprezie, dodatkowo w polaczeniu z niepojeta dla mnie wlasciwoscia wywolywania u niektorych dziwnych shiz i wkretow przez kanabinoidy, taki z pozoru niewinny i pozytywnby miks moze doprowadzic do nieoczekiwanych nieprzyjemnosci i dyskomfortu, a nie o to przeciez chodzi, zeby sie zle bawic ;P
Dobra, widze, ze zaczynam tworzyc jakis elaborat ze zdaniami na 6 linijek, wiec na tym skoncze i zycze zdrowia i szczescia na dalszej drodze cpunskiego zycia ;)
Mam nadzieje, ze pomoglem.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
świetliste macki kosmicznej jażni i Orme wielkie dzięki za pomoc i pozdrawiam:))) może faktycznie znalazłbym wcześniej gdzieś odpowiedź na to pytanie ale bardzo dużo tego wszystkiego i pełno wpisów o jakis substancjach, o których nie mam pojęcia a czas goni, żeby ratować serducho;) No to od teraz tylko jeden dopalacz naraz bede stosował... Bo faktycznie nawwet jak paliłem jedna mieszanke ziołową a później zaraz drugą inną to źle się czułem, więc lepiej nic nie miksować nie przeczytawszy chodźby rad innych na forum... Pozdrawiam:)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...