Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
Na co się zdecydować 1g 2C-I, czy 2C-B? W ogóle czy cena 110E za gram tych specyfików to dobra cena? :-D Nie wiecie czy sprzedają to w europie, czy to wkręt? Sprzedawca wygląda dość solidnie, jest kontakt, podany adres (Portugalia). Napisałem maila i zobaczę jak się sprawa potoczy. W portugalii 2C-T-2, 2C-T-7, 2C-I, 2C-B są legalne?
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1876 / 23 / 0
Cena przystępna w Europie jak najbardziej są sprzedawane , co do tego co wybrać 2C-B nie miałem okazji testować ale 2C-I jak dla mnie jest rewelacyjne i napewno nie będziesz zawiedziony ;)
Obawiam sie ze w Portugali te zwiazki sa nielegalne z tego co kiedyś czytałem to wlasnie delegalizacja 5 substancji (jeszcze TMA-2 ) była na polecenie EMCDDA a Portugalia do niej nalezy , sproboj poszukac ich odpowiednika Controlled Drugs .
Edit: Tak jak sie spodziewałem :
Portugal enacted a law in January 2005 to control 2C-I, 2C-T-2, 2C-T-7, and TMA-2.
Ale o 2C-B nie ma zadnej wzmianki co by mogło świadczyc to tym ze jest legalna
  • 2497 / 51 / 0
ktos wie, jak odroznic TMA-2 od 2C-T-2 ?
Pomyslalem o sprawdzeniu temp. topnienia, ale zanim zmotam termometr, ktory zmierzy mi temp. do 200stopni moze ktos znajdzie prostsze i precyzyjniejsze rozwiazanie?
Ostatnio zmieniony 19 października 2010 przez świetliste macki kosmicznej jaźni, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 357 / 3 / 0
Poleciłbym Ci sprawdzić empirycznie, ale zapewne sam już na to wpadłeś.
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
A Marquis nie daje jakiegos okreslonego koloru dla TMA-2? Jesli nie to mozna zrobic test i jesli da to wynik na obecnosc 2Cx bedzie wiadomo ze to nie TMA-2 :)
EDIT znalazlo sie :
TMA-2 Jasno żółto-zielona
2C-T-2 Pomarańczowa do czerwonej (usually a sort of salmon color)
  • 2497 / 51 / 0
to moze troche przypominac 2C-B w takim razie, ktore robi sie ciemnozielone. Obaczym
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Witam. Dziś gdy poszedłem dokonać zakupu władka typek poczęstował mnie tajemniczą substancja. Pachnie jak mefedron, kopie podobnie tylko nie tak euforycznie ale 2x mocniej uderza w łeb i daje takiego kopa... nie do opisania. Wystarczy dosłownie 3cm wegorza i lecialem przez godzine na takich obrotach że płynęła po mnie rzeka potu. Ma to zielony kolor (podobny do mj) pachnie jak mefek , wiecie może co to jest lub jakieś domysły ? On nie chcial mi powiedzieć co to za świństo. Dodam że okrutnie gryzie w nochala...dosłownie żre od środka.
Ostatnio zmieniony 24 października 2010 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiono do Fenyloetyloaminy - wątek ogólny
  • 666 / 2 / 0
widzialem juz rozne proszki ale zielonego jeszcze nie. moze jakas pokruszona pigula?
  • 357 / 3 / 0
@Ampthetamine
Wczoraj znajomy znalazł na klatce schodowej jakiegoś "typa" pillsa z Popeyem na okładce. Rzeczywiście, w środku był zielony proszek, niczym kurwa szpinak %-D
Może to jakiś następca słynnej gumijagody?
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 666 / 2 / 0
a haslem reklamowym: "Zyj zdrowo i kolorowo" :-D

w sumie moze i moja odpowiedz byla przedwczesna ale powaznie nie widzialem interesujacych nas rzeczy w tym kolorze oprocz pigul.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.