czajnikof pisze:Bad tripa można dostać zawsze, niezależnie od substancji (psychodelicznej). Po amf z psycho pojawia się u mnie stan rodem z horroru, ale z drugiej strony zero lęku przed tym.omega_91 pisze:
ah,własnie sobie coś przypomniałem !!
Miks amfetamina plus dxm !!
z tripa pamiętałem dosłownie wszystko ,ale był to bad trip , pozatym to niebezpieczna zabawa.
Lustro też nie ma większego znaczenia. Totalnego rozpierdolu można doznać w każdym miejscu i najmniej oczekiwanym czasie. Przypomniało mi się jak z godzine bałem się przejść przez małą kładkę nad rzeką, bo halucyny były tak silne (+ noc) że nie widziałem nic, poza słynną już siatką, kto poznał ten wie ;-)
Myślę że bardzo trudno to ogarnąć, jeśli w ogóle. Trip jak trip, różnią się od siebie. Nakłada się na to nastrój, miejsce i dawka substancji. Ile ludzi tyle reguł. Choć i tak na każdego działają tak samo. Dlatego dla mnie psychodeliki są tylko kolejnym narkotykiem, z zajebistą otoczką. Przemyślcie to na trzeźwo, po dłuższej abście. Mi rok przerwy z psychodelikami (po kosmiczno-bogowym tripie) dał do myślenia. Teraz podchodzę do tego z dystansem, czego wam życzę.
zresza osłąwiona sprawa krązków ufo któe to były z amfetaminy i dxm'u
masz szczęścię że żyjesz..
a o tym czytałem nawet na ulotce dxm takiego mocniejszego na recke ..
no i w necie ..
A miks jest rzeczywiście niebezpieczny: zbyt wysokie cisnienie, hipertermia, ZS. Nic miłego.
A żeby nie było offtopu: S&S! Człowiek musi być wypoczęty, trzeźwy i bezpieczny.
Ja zarzucałem 900mg deksa na pusty żoładek po trzech dniach fukania, prawie zeszłem z tego świata , aleeeee...
jeśli by pokobinować z małymi dawkami? obadać moc śniegu , zapreferować nie za dużo , i zarzucić interesująca nas porcję deksa ? Jeżeli pamiętam dosłownie cały trip po 900mg dxm na pusty żołądek jakby to była bajka,którą oglądałem parenaście razy i znam ją na pamięc , to małe dawki bez przesadzania też zwiększyły by świadomość tego co się podziało w głowie ..
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.