Czy uważasz, że stworzenie legalnej extasy jest najważniejszym zadaniem naukowców szarej strefy?
TAK
667
77%
NIE
88
10%
Nie powinni pracować nad nowymi narkotykami
56
6%
Nie mam zdania
56
6%

Liczba głosów: 867

ODPOWIEDZ
  • 1107 / 52 / 0
Co tam od razu wypalać. Nie wrzucam tych substancji często. Jednorazowy taki mix nic mi nie spali hehe ;)
  • 2775 / 40 / 0
ArsonMJ pisze:
widzę że kolega chce całkiem wypalić sobie receptory serotoninowe i noradrenalinowe
receptory nie wypalają się tylko ulegają deaktywacji
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 627 / 7 / 0
a ja przekonałem się do metylonu. Jak nie ma MDMA to to też daje radę. Całkiem polecam :)
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 591 / 8 / 0
Nie.
metylon ma peak nieporównywalny do zjazdu, każda dawka (od 200 do 600mg) działa na mnie tak samo, brak skupienia i muzyka (przynajmniej mi) totalnie nie wchodzi, a do tego te wszystkie ketony to jakieś szemrane są
  • 627 / 7 / 0
Mi pasuje. Zwała nie jest straszna (w moim przypadku 250-300mg), ja nie narzekam. Szkoda jedynie, że tak krótko działa :)
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 1951 / 15 / 0
Było by bardzo psychodelicznie.
  • 46 / / 0
Co najbardziej przypomina może nie MDMA a MDEA czy ogólnie MDxx

W przeciwieństwie do innych użytkowników nie zależy mi ,na bardzo mocnej euforii i dużej rozkoszy bo taka substancja po prostu za bardzo uzależnia ,podobały mi się dropsy białe serca i i chciałbym coś podobnego do nich znalezć

najważnijsze jest aby substancja miała nutkę, dosłownie nutkę psychodelii,wszystkim beta-ketonom mówię nie,bo one działają tylko fizycznie,ta nutka psychodeli musi być,,substancja nie może też być nie wiadomo jakim psychodelikiem,ale musi być to rozpływanie w tańcu,ogólnie lekka zmiana percepcji ,jeśli w ogóle istnieje taka substancja
Uwaga! Użytkownik mulunguman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
Przyjrzyj się obecnie dostępnemu 6-APB, jeśli chodzi o substytut MDMA.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / / 0
A ma choć odrobinę Psychodelii,bo to jest wymaganie konieczne aby nie była nie wiadomo jak mocna,w sumie ogólnie mocna,ale aby troszeczkę psychodelii było,dosłownie nutka
Czytałem cały temat i się tak nie doszukałem a może po prostu nie napisali

bo bez tego to coś nawet nie jest takim zamiennikiem jak mieszanka ziołowa a mj
Uwaga! Użytkownik mulunguman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
MDMA psychodeliczne? Nie zauważyłem. 2C-B w odpowiednio małych dawkach wydaje się najlepszą opcją, aczkolwiek mało obeznany jestem. Wolę MDMA od substytutów. %-D
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2012 przez Elwis, łącznie zmieniany 2 razy.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.