Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 327 / 3 / 0
Kilka w chuj wiader trzeba walnąć albo tak samo w chuj wypić ;)
  • 42 / / 0
To juz chyba w najwiekszej mierze zalezy od preferencji i reakcji na organizm uzytkownika. Jaki dobry spid by nie byl wcale nie musze walic kilku wiader zeby stracic kontakt z rzeczywistoscia. Dodam ze na trzezwo zielsko mnie strasznie robi, wystarczy ze sciagne 3 chmury z fifki i nie ogarniam... No ale tak jak mowie, nigdy za ziolem nie przepadalem i zawsze sie zastanawialem co ludzie w tym widza, ze tak je gloryfikuja. Ale o gustach sie nie dyskutuje, kazdy z nas ma indywidualne upodobania co wynika z calej gamy wszelakich czynnikow;)
  • 28 / 1 / 0
uwielbiam palić po spływie w jakichś odstępach czasowy,obie fazy sie podkręcają, u mnie wygląda to tak iż oczy mam normalne zdystansowany empatia euforia w chuj ale trzeba mieć dużo materiału,uwielbiam ten mix :gun: :yay:
  • 3854 / 314 / 0
No, że trochę trzeba wypalić to fakt, ale uwielbiam ten miks. Bakłażan przechodzi w ser feta, i na odwrót. Czasem tylko jak za dużo się zapali, to mogą się pojawić dziwne wkręty.
Wszedłem do Polo Marketu, w chuj ludzi, i wydawało mi się, że każdy miał myśli typu 'Ale ćpun. Nie dość, że nażarty, to jeszcze sobie zapalił' :-D
  • 28 / 1 / 0
dobry gipsik i palonko to podstawa, czasem wkręt w odpowiednim czasie i towarzystwie przypomina nieco dropy :rolleyes: :-p
  • 199 / 4 / 0
dobra, bedzie to mój 1 raz z feta na dodatek w mixie z iołem. mamy po ok 17 lat, ile potrzebujemy fety na 6 osob? Kiedy zapodac palonko zeby cos na zjazd zostało?
  • 5299 / 104 / 0
Skąd mamy wiedzieć jakiej mocy masz fetę? Na tej podstawie się raczej wnioskuje, ile co i jak. Ja bym się spalił jak szmata i skreślił zara po tym. Paliłbym w trakcie cały czas i na koniec. Gdybym oczywiście palił, albo wciągał
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 199 / 4 / 0
ale nie wiadomo ile bedzie zielska. dobra wykruszaja sie goscie, wiec potrzebuje fety na 4 osoby (max) ile wtedy potrzebuje zielska zeby wystarczyło na zjazd?
  • 3854 / 314 / 0
Będziesz musiał to poznać empirycznie. Innej drogi nie widzę.
  • 28 / 1 / 0
Kupcie sobie 2 g fiu i troche lub w chuj więcej ziu,każdy po ćwiartce fu i myślę że nie będziecie narzekać jeśli nie, dokupicie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 16:45:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750265052'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...