Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2012 / 84 / 0
Na [planecie K-Pax] promocja z okazji USA, 100mg 60zl. Zamawiam grama.

Sorry pill, wybacz, na przyszlosc bede wiedzial ;-)
Ostatnio zmieniony 02 marca 2010 przez p4g4y0zzz(X), łącznie zmieniany 2 razy.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 129 / 4 / 0
Czy do 2C-E bardzo jest potrzebna waga, czy można spokojnie odmierzać dawki na oko?
  • 519 / 2 / 0
Jak kupujesz 100mg to waga nie jest potrzebna. Fajne jest te oczekiwanie: "wziąłem 30mg, czy 10mg?" Mam teorię co do bodyloadu po 2c-e. Ja biorąc 2c-e co tydzień wyrobiłem sobie tolerancję na bodyload po 2c-e. I właśnie dlatego biorąc dziś 20mg do nosa nie poczułem żadnego bodyloadu :-D :-D
PS. ale się naćpałem :gun: kolorowo!
PS2. Nauczyłem się także funkcjonować na 2c-e jak na trzeźwo! Ostatnio nawet grałem z mamą w remika %-D
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Poczekaj jak sie zryjesz :)
kapo
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pilgrim »
Uwaga, po doświadczeniach z częstym używaniem 2c-e stwierdzam, że mocno działa na serotoninę. Takie jest przynajmniej moje przypuszczenie. Na fazie ogromna empatia, na dłuższą metę problemy z oddychaniem przed snem i z zasypianiem. Dwie średniomocne dawki dwa dni z rzędu (15 i 17 mg) wywołały u mnie kilkudniowe zrycie objawiające się: irytacją, agresją, brakiem humoru i przemęczeniem. Także ostrożnie i z głową, przez jakiś czas jadłem co tydzień po 10 mg ale teraz przeeeerwaaaa... I może tak raz na 3-4 tygodnie byłoby idealnie.
moje nowe motto: zacząć pierdolnięciem, skończyć rozpierdolem
  • 519 / 2 / 0
e tam, na razie materiał się skończył. Ale warto było zrobić taką dużą dawkę, porannego mindfucku długo nie zapomnę, przez 30min zastanawiałem się co ja właściwie mam zrobić(a do szkoły miałem iść). Przypomniałem sobie że jest takie coś jak "szkoła", ale te słowo nic mi nie mówiło. Całkowita amnezja, nawet nie wiedziałem jak się nazywam.
  • 410 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: ziper »
czy 2C-E może podziałać jakoś słabiej jeżeli w piątek waliłem mefa (jakoś koło 1 bata może lekko ponad przez noc) a teraz chcę 2C-E w piątek/sobotę spróbować ? bo nie wiem czy zamówić sobie dzisiaj, jeszcze tego nie próbowałem ale jeżeli ma słabiej podziałać przez, to że mef był w piątek to wole poczekać do następnego tyg.
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Omg tak ciezko poczytac tematy . wogole widze ze duzo osob bierze sie za RC nawet nie majac pojecia jak one działaja 2C-E jest psychodelikiem dzilajacym szczegolnie na receptory serotoninowe mefedron dziala na dopamine ja pierdziele co ma gowno do wiatraka?
Zacytuje tu slawne slowa billa wypierdalać do szkoły!
Widac że gównażeria sie bierze za RC ;/
zamiast 2C-E kup sobie klocki lego
Ostatnio zmieniony 02 marca 2010 przez opak, łącznie zmieniany 1 raz.
kapo
  • 157 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: blazee »
Siemacie, ja też zamówiłem to 2c-e w promocji za 60zł wiadomo skąd. Jak jest promocja, to trzeba korzystać. Ktoś już to testował? Bo chciałem się dowiedzieć, czy to ma pełną moc, czy jest w jakimś stopniu osłabione. ]
Mam zamiar to przyjąć z dwoma kumplami. Nie mamy żadnego doświadczenia psychodelicznego, więc na pierwszy raz chciałbym bardzo ostrożnie, ale też nie chcę się rozczarować - do miejscówki, w której chcemy to zapodać (łono natury) jedzie się godzinę. Zaczynamy wcześnie rano, spacerkiem po lesie.
Możliwe, że będę miał dostęp do wagi.
Jak polecacie zacząć osobom bez żadnego doświadczenia? Jakie dawki, jakie podanie, żeby bodyload był najmniejszy?

Co do bodyloadu, po spróbowaniu LSA przed załadowaniem się mojego 3 godzinnego ataku paniki, czułem się taki trochę zestresowany, jakbym miał i chciał coś ze sobą zrobić, ale nie wiedział co. To jest bodyload?

Mieliśmy zamawiać 4-aco-dmt, ale 2 osoby odeszły no i musimy zaczynać od cięższych rzeczy :-) .
  • 209 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: haps »
Testowalem 2C-E z promocja co moge powiedziec dziala ;-) Z 2C-E na lonie naturki z zaufanymi kumplami ciezko o bad tripa. Polecam 20-25mg mniej nie ma co bo to w koncu ma byc jakis trip. Bodyload po doustnym jak dla mnie to lajcik.
We're High and this is the safest place we can be.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...