ODPOWIEDZ
  • 1196 / 10 / 0
Hmm, to takie moje spostrzeżenie.

Kiedy jadłem trampka, na początku pojawiała się całkiem spora stymulacja, dopiero później (zapewne po metabolizmie do o-demetylotramadolu), pojawiała się senność, i ogólne lekkie działanie opioidowe, a stymulacja znacznie malała.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 91 / 0
Ile przyjebać tego w nos ? Niewielkie doświadczenie z opio mam raptem pare razy kodeina i tramadol...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 389 / 0
Maks 100mg. Taka ilość odpowiada 400-500mg Tramalu doustnie.
  • 353 / 5 / 0
Doustnie wychodzi korzystniej niż w nos... wieksza biodostepnosc z tego co kojarze w żołądku (?). Ja na start wzialem około 30 mg ale bylo za slabo i dorzucilem 3 tabletki Zaldiaru (mała tolerancja).
  • 1196 / 10 / 0
Jak to możliwe? Poza tym, to co nie wchłonie się przez śluzówkę nosa, wchłonie się przez żołądek, spłynie po prostu.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 91 / 0
Ale wątroba chyba mocno rozpierdala o-DMT i szkoda żreć to ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 5 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Ale wątroba chyba mocno rozpierdala o-dmt i szkoda żreć to ^_^
No to siup fkanau %-D. Ciekawe tak właściwie jak wygląda przyjęcie takiego demetylotramadolu dożylnie... i jak z dawkami :). Testował ktoś?
  • 340 / 4 / 0
kilka postow wczesniej:
post986779.html#p986779
;)
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 536 / 3 / 0
100mg oralnie będzie się nadawało do posiedzenie w pubie przy piwku? Jak tramal [w dawkach przy których nie ma drgawek] i koda działają na mnie słabo euforycznie. Jest szansa, że O-D da więcej euforii niż sedacji?

Ceny w Polsce zaporowe. Z wysyłką 50zł za porcję na jeden raz. Ciekawe czy jakiś sklep wprowadzi to w końcu w jakiejś sensownej cenie.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 36 / / 0
Witam ile wziąć md odt oralnie a ile iv , przy tolerancji na tramal na poziomie 1 grama?
ODPOWIEDZ
Newsy
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.