Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
[Heroina - Wątek Ogólny]
[Heroina - Wątek Ogólny]
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
czarnula pisze: w mojej wypowiedzi nie bylo emocji, ale to co napisałeś zabrzmiało jakby nie było miejsca na takie posty jak moje. bo nie można się zapytac ludzi, jakie sa ośrodki, jakie są działania narkotyków, co jest dobre co jest , bo zaraz wychodzi mega love story, albo ogłaszanie wszem i wobec historii mojego faceta.....tyle..
I to nie jest tak że Twój chłopak to jakiś alien czy śmieć - po prostu doznał to czego zdecydowana większość nie dozna w życiu i albo jest na tyle mocny by obejść się bez tego albo jak większość - popłynie.Dlatego ratuj chłopa ale jak to Ci nie wyjdzie to ratuj siebie.Nie da się zbudować związku między osobą która wali opiaty a która nie wali.
Więc postaw sprawę jasno - albo pani h albo ja bo jedynym innym wyjściem jest to że sama zaczniesz zapodawać][Heroina - Wątek Ogólny][/color]
albo pani h albo ja bo jedynym innym wyjściem jest to że sama zaczniesz zapodawać
czarnula, nie stresuj sie oxanem. Po prostu niektorych ludzi nudzi czytanie tego samego wkolko a oxan jako jedyny mial jaja zeby o tym napisac. Wiem ze chcesz pomoc Twojemu chlopu ale nic nie zrobisz na sile. Tym bardziej jesli bedziesz go stresowac i nonstop mu "truc" i wypytywac gdzie idziesz z kim, po co itd. Jak wroci do domu to staraj sie wyczuwac takie jakby momenty zalamania i wtedy kontratakuj z rzeczami ktore on lubi tak aby mu zabic czas i "zabic" to cholerne glupie myslenie. Tyle odemnie. Trzym sie.
[Heroina - Wątek Ogólny]
Ja nie uważam, że ludzie, którzy biorą, brali i tp to alieny czy też śmieci jak pisał o tym "GBU" i nie dlatego, że mój facet ma problem z herą, ale za nim go poznałam też nie uważałam, że "tacy" ludzie są gorsi i tyle.
Mi się wydaje, że to normalne, że druga str interesuje się problemem partnera czy partnerki. nie wszystko da się zrozumieć, tak jak by się tego chciało i też nie wszystkiego się dowiesz z książek itp. Ja chciałam się dowiedzieć jak wyglądał u Was detoks, czsego potrzebowaliście kiedy to byliście na odwykach, jak wyglądały u was odwyki itp. To raczej ogólnikowe pytania i tyle, a nie miałam zamiaru robienia tutaj Drug love story.
[Heroina - Wątek Ogólny]
Mastah pisze:Nastepny stereotyp?albo pani h albo ja bo jedynym innym wyjściem jest to że sama zaczniesz zapodawać
//@czarnula - a drug love story powstanie, a jak ;) Tylko wydzielę odpowiednie posty, ale do tego muszę być zrobiony.
[Heroina - Wątek Ogólny]
Hurra, diese Welt geht unter
no i popatrz czarnula, tak sie wszystkim to moje określenie o heroin love story spodobało. i wcale nie było ono tak negatywne, jak by Ci się mogło wydawać. nie ma się więc o co dąsać. a tak naprawde to życzę Wam jak najlepiej. powodzenia.
[Heroina - Wątek Ogólny]
Oxan- nie dąsam się, nie jestem gówniarą, której nie można powiedzieć szczerze co się mysli, bo strzelę focha i obrucę się na pięcie. chwilami jest dla mnie męczące, gdy "inni"- mam na mysli osoby zupełnie trzecie, które ani nie biorą, ani nie są z osobą biorącą mają swoje świetlane teorie.......
Ja na tym forum nie odezwałam się po to by dowiedzieć się od Was jak żyć, z człowiekiem, który bierze herę, co zrobić jeśli to czy co zrobić jeśli tamto......
Nie jest tak, ze nie mam zielonego pojęcia o narkotykach.."żyłam" też w gronie ludzi biorących na codzien, ale nie była to koka ani hera....tu chciałam się zapytać o wasze oceny co dodetoxów, ośrodków, pewnej płaszczynzy świadomości, bo to by otworzyć sobie "kolejne" drzwi myslenia. By nie opierać się na szczępkach, ale by zagłebić pewną wiedzę...dla siebie...dla nas.
@ Ferd- to nie jest też tak, że ja na siłę chcę uszczęśliwić mojego faceta, dążąc po trupach, by go uświadamiac, zmuszać, przekonywać , nagabywać do tego , że zycie bez dragów jest piekne, cudowne, cukierkowe i w ogóle. Właśnieto ceni, że tak nie jest. On sam wie co chce z tym zrobić, jak to zrobić. Oboje mamy świadomość, że efekty są rózne i ja się z tym liczę.
co do wyjątków to z pewnością nim jestesmy, dogadujemy się i to już od dłuższego czasu pomimo tego, że ja nie biorę...a on ma swoją przeszłość narkotyczną. Tak ogólnie już mówiąc jest na świecie wiele związków, które istnieją mimo, że niby nie mają racji bytu i to tylko zalezy od ludzi, ich uczuć, postawy i reguł czy będą ze sobą i jak to będzie wyglądać.
Dzieci, ciąż, praca, tak to plany nie tylko dobre dla ludzi, którzy powinni wywołać w sobie instynkt by nie brac, ale to dobre dla wszystkich ludzi na tej kuli ziemskiej.
Oxan - tak to love stroy rzeczywiście coraz bardziej mi się podoba ;)
Ja poprostu pomyślałam, że to moze być dobra sprawa popytać ludzi ktorzy biorą jak widzą pewne rzeczy, jakie miejsca są dobre, co im pomaga itp-tak zwana wolna amerykanka, bo kto pyta nie grzeszy:)
[Heroina - Wątek Ogólny]
To, że brał ktoś wcale nie oznacza, że jest małowartościowy, jest wielu ludzi, którzy nigdy niczego nie tkneli a nie mają w sobie wartości.......normalnie napisałabym ci, byś nie skupiał się tak bardzo na tych negatywnych odczuciac, ale niestety od pewnego czasu sama skupiam się w okół takich.
Mojemu facetowi zakazali kontaktów i od dłuższego czasu nie wiem co się z nim dzieje..zmartwienie, strach, złość, bezsilność i tęsknota "zżera " od środka...
[Heroina - Wątek Ogólny]
[Heroina - Wątek Ogólny]
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.