Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
A ja uwarzam to za odruch Pawłowa, a nie żadne wywyzszanie się. Rozpieszczony jest bydle a nie psyche z prędkością światła. Zreszta nie wiedziałem żeby neurony kontaktowały sie przez fotony tylko przez impulsy elektryczne. Mo·ze o czymś nie wiem. Dobry temat do rozważań kwantowych haha czy psyche to światło :moody:
  • 4024 / 375 / 953
Słuchaj, ten pies upierdoli Cie w gruby palec od nogi nim go zobaczysz i jeszcze się obrazi. Jak to nie jest psychologia kwantowa, to ja nie wiem co jest.,.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Ty, no od dawna wiadomo, że chinczyki chcą przejąć władze nad światem, ale nie przypuszczałem, że będa to robić za pomocą psów, które odgryzają duże palce. A na jaką wysokość jest w stanie podskoczyć? Do krocza dosięgnie?
  • 125 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Euler »
Jeżeli to pies kwantowy, to jest on przy kroczu I dużym palcu jednocześnie. :scared:
Uwaga! Użytkownik Euler jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 375 / 953
Jakby na golasa iść to pewnie tak, bo mam wrażenie, że atakuje najbardziej wysunięte punkty.

Albo w sumie, racja, Euler trafnie był zauważył.,.
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2009 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 2235 / 8 / 0
mozna mowic o kwantach ze kazdy z nich znajduje sie jednoczesnie WSZEDZIE. Skoro tak to prawdziwa rzeczewistosc jest zbiorem wszelakich mozliwych ich konfiguracji,a swiadomosc ludzka niejako wybiera te z konfiguracji z ktorych sama wynika. Jednakze nie jest do nich uwiazana dzieki czemu w stanach psychodelicznych staje sie tozsama z innymi modelami universow. W koncu mozna ujac ludzki umysl jako taki wlasnie zbior pewnych stanow kwantowych. Druga rzecz to to ze ujmujac rzeczywistosc mechaniaka kwantowa docieramy do obszaaru o ktorym nie mamy pewnosci czy nie jest tylko czczym modelem matematycznym. A moze wlasnie nim jest. Czyzby caly nasz fizyczny wszechswiat wylanial sie w istocie z czegos co jest abstrakcyjne w stosunku do niego,czyzby wylanial sie z PUNKTOW M A T E M A T Y C Z N Y C H jakimi sa kwanty? I oto docieramy do obszaru w ktorym materia staje sie tozsama z idea a ta z duchem.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie obczajacie jednego. Pies ma to co wy tylko mniej węziej. U nas jest więcej elementów, więcej możliwych wyników. I takie samo wasze kontrolowanie zachowań jak i psa, może najwyżej pies nie myśli o procesie podejmowania decyzji i nie pyta wprost "dlaczego".
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2235 / 8 / 0
dzieki temu ze posiadamy"cos wiecej" mozemy obejsc"wewnetrzne psy"jakimi jestesmy na codzien. Mozemy w PELNI byc SAMOSWIADOMI.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
..::Abli::.. jesteś bardzo mądry ;)

A tak w ogóle to skąd wy możecie wiedzieć, w jaki sposób pies postrzega świat? xD
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2235 / 8 / 0
Jestes bardzo madry
Znasz lepsze okreslenie?
Od malego jak mi mowili "jestes madry", "filozof" a mialem 6 lat szlag mnie trafial.

Wierzycie,ze za istota jazni stoi mechanika kwantowa?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.