Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kloshard »
ha, poczekaj aż się ożenisz ;)
sypiam w kartonie nasączonym LSD
  • 438 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Albo wyjdzie za mąż %-D
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 225 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wierzaca »
Yuzek pisze:
Ja jak jaram to wpierdalam bardzo dużo lecz mój metabolizm jest w tedy przyspieszony i to splam

No dokładnie. Mam identycznie. Mogę w ciągach tony wpierdalać i zamiast tyć, chudnę ^_^.
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 238 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
e, to wszystko zależy od metabolizmu i tyle. mam koleżankę, co wciągała fetę na kilogramy i i tak była gruba, a spała chyba co trzeci dzień i nigdy nie widziałam, żeby coś jadła.

co do tych dzieci, to mówię wam - obecne 13-14-15-latki to jeszcze nic. prawdziwy kataklizm przyjdzie, gdy obecne 8-9 latki wejdą w okres, zwany "okresem dojrzewania" bądź "najgłupszym okresem życia".
sęk w tym, że oni wszystko mają wcześniej, szybciej. jak mają 5 lat dostają komputer i chociaż nie umieją czytać, to grają sobie w gry komputerowe. mam taką kuzynkę; teraz będzie miała komunię. co jej kupić? niewiadomo, bo ledwo czyta, komputer ma, gadżety z łiczy, haj skuli i innych takie też ma, rower ma, a jak jej się kupi zegarek to nim publicznie wzgardzi.
dejcie spokój.

chociaż pewnie pierdolę, to kwestia wychowania. jak ktoś ma głupiego rodzica/rodziców to potem sam ma problem w życiu i jest taką jednostką, która mnie wkurwia.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 438 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Mya pisze:
sęk w tym, że oni wszystko mają wcześniej, szybciej. jak mają 5 lat dostają komputer i chociaż nie umieją czytać, to grają sobie w gry komputerowe. mam taką kuzynkę; teraz będzie miała komunię. co jej kupić? niewiadomo, bo ledwo czyta, komputer ma, gadżety z łiczy, haj skuli i innych takie też ma, rower ma, a jak jej się kupi zegarek to nim publicznie wzgardzi.
A ma iPoda? %-D

Choć dla nas byłoby gorzej ale i tak chciałbym aby ćpanie było o wiele mniej dostępne bo jak widzę co się zaczyna dziać to strach będzie na ulicę wyjść za 10 lat a pokolenie wyrośnie tak tępe że nie będzie miał kto rządzić tym zacofanym państwem prócz następców i tak popierdolonych polityków.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Choć dla nas byłoby gorzej ale i tak chciałbym aby ćpanie było o wiele mniej dostępne bo jak widzę co się zaczyna dziać to strach będzie na ulicę wyjść za 10 lat a pokolenie wyrośnie tak tępe że nie będzie miał kto rządzić tym zacofanym państwem prócz następców i tak popierdolonych polityków.
Zacofanym, fakt, czasami wydaje mi sie, ze polska dopiero co kolo odkryla... Kwestia tego, zeby rzad zjadl 12 kwasow i wtedy przemyslal temat. A powaznie to powinni myslec bardziej od strony spoleczenstwa, bo na razie to jest tak, ze to oni przystosowuja spoleczenstwo do prawa. Cpun tez czlowiek, zdegenerowany, ale to jest jego wybor. Moim zdaniem powinno sie polowicznie ustawic dostepnosc dragow, tylko tych miekkich i tylko w malych, sprecyzowanych ilosciach. Jak heleniarz pojdzie do pierdla to przy okazji detox mu sie trafi, o ile straznicy nie zorientuja sie, ze w pocztowce od rodziny jest kilogram heroiny.

edit:
nawet nie czuje, kiedy rymuje xDD
co do tych dzieci, to mówię wam - obecne 13-14-15-latki to jeszcze nic. prawdziwy kataklizm przyjdzie, gdy obecne 8-9 latki wejdą w okres, zwany "okresem dojrzewania" bądź "najgłupszym okresem życia".
dejcie spokój.
Przesadzacie... Jesli rodzina stanowiaca podstawowy zasob pogladow dla dzieciaka wychowa go w jakis tam szczeblowy czy inny sposob to bedzie dobrze. Jak wiadomo nie ma co tworzyc stereotypow, ludzie sa rozni, kwadratowi i podluzni, jeden dzieciak bedzie mial rodzicow kujonow, drugi rodzicow heleniarzy, trzeci kwasiarzy, czwarty trawiarzy, piaty acodiniarzy.
Kurwa, zaglada jest blisko %-D

A tak powaznie to ostatnio spotykam coraz porzadniejszych ludzi, co pozwala mi stwierdzic, ze nic nie jest przesadzone. Wszystkiego idzie sie nauczyc, a to, ze nie umie czytac i ma kompa to nie znaczy, ze nie bedzie sie uczyl czytac, czyli jedno nie wyklucza drugiego.
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2010 przez FreeOfMe, łącznie zmieniany 1 raz.
Feel free. Of me.
  • 52 / 1 / 0
SiNy, nie obraź się, ale mi by się nie chciało pisać tak wtórnych postów (odnośnie polityki). Proste, że politycy powinni być dla nas. Proste, że nie są i od II RP żadnego nie było (chyba, że o czymś nie wiem).

Polska nie jest krajem zacofanym w kwestii narkotyków i tolerancji światopoglądowej. Poważnie. I nie, nie zamierzam opierać tej tezy na tym, że w Tajlandii jest gorzej. Np. w skandynawii jest gorzej, co więcej, tam mają środki żeby te niedorzeczne kary egzekwować ;). Notabene wsadzając do pierdla za pieniądze podatnika (jakie jest zdziwienie ludzi, którzy jadąc na wakacje wymieniają PLNy na Euro na miejscu - dostają pieniędzy tylko za 60% środków, bo resztę pochłania funkcjonujący socjalizm). W innych krajach za etnobotanikę (też ni z gruchy, ni z pietruchy) wzięto się wcześniej, Włochy chociażby, Niemcy szałwię mają nielegalną jako jeden z pierwszych krajów. Co więcej, nie można tam nawet posiadać nasion ganji.

Oooo nie, zdecydowanie w Polsce nie jest najgorzej. Oczywiście, mamy system który nas wpierdala. Ostatnio w urzędzie chciałem załatwić trywialną sprawę (odebranie prawa jazdy), mógłbym zapłacić przez internet, dostać je pocztą. Ale nie, ktoś musiał wysłać papiery z WORDu do urzędu, ktoś musiał je zrobić w odpowiednim zakładzie, później wysłać do urzędu, w urzędzie jedna pani musiała sprawdzić poprawność z dokumentami, druga przyjąć wpłatę, trzecia wydać dokument.

Tyle etatów utworzyła moja niewinna potrzeba. Czy nikt z was nie ma w rodzinie takiego niepotrzebnego urzędnika? Niech się zwolni. Czy nikt z was nie ma w rodzinie rencisty, który w ogródku przydomowym / działaczce zapierdala po 8 godzin? Niech zrezygnuje ze świadczeń. Mamy system, który nas wpieprza. Mamy duże rozwarstwienie społeczne i koszmarne prawo. I mamy też taki pogląd, że trzeba coś zmienić, ale jak mamy zmienić sami siebie, to wolimy żeby zaczął "ktoś obok", bo niby czemu ja mam robić to pierwszy?

Ale zdecydowanie nie jesteśmy 100 lat za Murzynami. Jesteśmy w najlepszym momencie w historii od jakichś 200 lat. Nikt nas nie napada. Nie grozi nam ogólnokontynentalny rozpierdol. Nikt nas nie szczuje na siebie nawzajem. Nie słuchajcie tego, co wszyscy powtarzają. Tylko do roboty, jebane nieroby! Nie oczekujcie, że wam ktoś coś da, nie naśladujcie bękartów komuny z komunikacji miejskiej.

Ponadto - co do ćpania. Po pierwsze, wątpię żebyście mieli więcej niż 25 lat (sam też nie mam, żeby nie było), więc trochę śmiesznie brzmi jak piszecie na temat kondycji młodzieży. Ale okej. Mnie martwią te pieprzone dopalacze. Wiecie, jak jeszcze bzp było legalne to na wikipedii było napisane że górna dawka to 200mg, potem zmienili na 300. Potem wychodziły tablety co miały 600mg. A i tak te tępe chuje wcinały po dwie (ha!). Naprawdę, nie mogę się przejść po mojej ukochanej Łodzi, żeby nie widzieć porozrzucanych wszędzie opakowań po tym (mieszankach, tabletach) szicie. Martwię się o kondycję nie tego, ale przyszłego pokolenia. RC (w wydaniu takim jakie propaguje się na tym forum, jakie sam nieraz propaguję) to margines. Jebane dopalacze to fala.

Ostatecznie, to co mnie najbardziej wkurwia, to "to pierdolone chamstwo naszej generacji", jak rymował Poeta. Ostatnio, z braku laku udałem się do Smartszopu (hehe, hipokryta) aby zdenaturować swoje DNA mieszanką "ziołową". Przede mną wchodził jakiś gruby szczeniak, na oko jakieś 18-19 lat mógł mieć. Jako, że wciskałem się za nim, myślał że wchodzi sam i zamykając drzwi napotkał na opór ze strony mojej osoby. Uśmiechnąłem się i powiedziałem "przepraszam". Spojrzał się tylko, niczym Notorious BIG, jakby miał zaraz wyjąć glocka. Kupił jakieś 2 skurwiałe jointy Bobby Sence za 50zł ciężko zarobione przez jego mamę.

Taka jest kondycja naszej tzw. młodzieży. Już nikt nie chce być uprzejmym, wykształconym i czarującym młodym człowiekiem (jak ja ;)), który traktuje kobiety z szacunkiem i pomaga staruszkom nieść zakupy. Teraz każdy szczyl chce być gangsterem krwawszym od podpasek.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Czarniutka »
tylko 15 chyba nie jest zle ;]
Uwaga! Użytkownik Czarniutka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 1 / 0
Jeżeli ty masz 31 lat, to ja jestem profesorem nadzwyczajnym UJ.
  • 443 / 7 / 47
Nieprzeczytany post autor: opiofan »
co do tych dzieci, to mówię wam - obecne 13-14-15-latki to jeszcze nic.
Mam nieprzyjemność znać mnóstwo osób w tym wieku. Ci bardziej przeciętni to jebane młoty, na ogół kinderdrechy, które to "reprezentują JP" i odjebują ostrą demoralizę, ci na poziomie na ogół są ambitniejsi, ale tylko ze względu na starych, a demoralizę też odkurwiają potężną, co chwile rozmowy spod szyldu "kto się bardziej najebał/kto kogo posuwa?", chociaż zdarzają się czasem mniej zryte osoby/pojedyncze zachowania.
Boję się co to będzie, gdy będą w wieku rodzicielskim, gdy w ogóle się staną dorośli. Wolę nawet nie myśleć jak będzie z obecnymi kilkulatkami. Świat leci na ryj.
Chętnie poznam ludzi z TripCity (tj. Trójmiasta) :hug:
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM %-D
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.