Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 44 / 1 / 0
Prawda jest taka, że ten zapach, nie tylko jest z Twoich ust, ale z przełyku, żołądka... Wyziera razem z Twoim potem - wóda po prostu z człowieka paruje i trzeba liczyć się z tym faktem.
Osobiście polecam Ci odnalezienie, jakiejś wody toaletowej, której zapach będzie niwelował, zapach alkoholu. Jak mi był potrzebny zapachowym kamuflaż to pryskałem Kenzo "AIR". A do ust to gumy cynamonowe BIG RED albo nasionka anyżu(żuć) - odświeżają lepiej niż każda guma.
Uwaga! Użytkownik sasasususese jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 2 / 0
Polecam żuć natkę pietruszki. Działa niezawodnie.
  • 3854 / 316 / 0
Sposób starych pijaczyn ;-)
Słyszałem również o rozgryzaniu ziaren kawy, ale nie wiem, na ile jest to skuteczne. W razie braku pomysłów, zawsze możemy posiłkować się paprykarzem :-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 469 / 29 / 0
Jak to jest, że jak piję ze znajomymi to nigdy od nikogo nie czuję alkoholu, a gdy idę do knajpy i nie piję z jakichś tam powodów to od wszystkich co mają już wypite czuję jak nakurwia tym okrutnym zapachem nalewki żołądkowej.
  • 19 / 2 / 0
Procent pisze:
Sposób starych pijaczyn ;-)
Słyszałem również o rozgryzaniu ziaren kawy, ale nie wiem, na ile jest to skuteczne. W razie braku pomysłów, zawsze możemy posiłkować się paprykarzem :-D

Kogo stać na taki luksus? Pietruszka jest najlepsza.
  • 72 / 11 / 0
Natka pietruszki - wielokrotnie sprawdzone i niezawodne działanie :-)
Uwaga! Użytkownik Baxter nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / 1 / 0
Ja kiedyś próbowałem żucia liścia laurowego i czipsów o smaku cebulowym żeby zlikwidować odór paszczowy xD. Nie wiem na ile działało, przypału nie było (a było to jeszcze w czasach szkolnych). Moim zdaniem całkowicie zlikwidować się nie da wszystkie metody które tu przedstawiamy to jedynie próby maskowania, mniej i bardziej skuteczne.
  • 39 / 1 / 0
osobiście polecam ziarna kawy, może nie w 100% ale maskują zapach alku z ryja (metodę ponoć stosowali oficerowie polscy w okresie 20-lecia między wojennego, ale nie wiem czy to mit czy prawda)
  • 1450 / 19 / 0
W okresie kiedy pracowałem jako 3 zmianowe popychadło na produkcji stare robole waliły 0,2 czystej i normalnie zagryzali cebulą. Jednorazowo przejdzie.

Ale w końcu kierownik się zorientował, że coś za często czuć ten smakołyk i po 30 latach pracy parę osób beknęło za taką akcję.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 5180 / 912 / 0
Kebab z sosem czosnkowym przed snem po umiarkowanym piwkowaniu (5 piw) to najgorsze co mozna chyba zrobic. Potem ojciec rano sie pyta, ile tej voody wypilem.
Jebie gorzelnia i w dodatku bebechy wykreca.

Ogolnie w takie upaly, to chyba ciezko ukryc ze sie wypilo:D:D
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.