Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Zarzuciłem 450 mg kody plus pół tabsa avio godz przed(calaka nie mogę bo bym usnął na stojąco).Na wejściu zrobiło mi się kurwa słabo i miałem nudności.10 min euforii i po wszystkim hujnia. Potem dorzuciłem jeszcze 300 i hujnia :#:
Uwaga! Użytkownik Fan BTNH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 669 / 10 / 0
Wejściu? %-D
Brałeś który raz?
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 24 / / 0
Potwierdzam. Sprawdziłem empirycznie - dorzucanie kody nie ma żadnego sensu, totalnie zero efektów.
Uwaga! Użytkownik whiteredeemer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / / 0
christofanow pisze:
Wejściu? %-D
Brałeś który raz?
zapewne wiele razy bral, nie pierwszy i nie ostatni

wg mnie dorzucanie nie jest dobre w przypadku kody, doluje tylko - zjazd jeszcze gorszy i zero pozytywnych efektow
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2013 przez chrup, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesli myslisz ze jestes kims na tym forum to tak naprawde jestes nikim. To dla forumowych napinaczy
Jan Eth-Cat Drugi pisze:
Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
  • 157 / 5 / 0
Wczoraj najpierw wrzuciłem 195 mg. Po 40 minutach było średnio (dosyć słabo), po czym dorzuciłem resztę (czyli w sumie zjadłem 300 mg). Wtedy pierwszy raz zapomniałem, jak się zapala światło %-D Nie wiem, czy można to nazwać dorzuceniem. Ale było fajnie.
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2013 przez Boyka, łącznie zmieniany 1 raz.
Jajka %-D
  • 489 / 5 / 0
TRD pisze:
Ja nieraz dorzucałem i nie zawsze działa. Czasem tak, czasem nie.
Sedno tematu.
Ostatnio na dobrze już rozgrzane 450 mg, dorzucałem 300 mg (i to 150 z antka 150 thio) i było na prawdę elegancko. Potem jeszcze PST zrobiłem, co też trochę trwało i też mnie nie zawiodło, nie dało się nie zauważyć działania.
dla oszczędności zagaście światło wiekuiste, gdyby miało mi kiedyś zaświecić.
  • 803 / 40 / 0
PST dorzucane po kodzie działa sensownie

koda po kodzie przedłuża jedynie działanie sedacyjno-docieplające
w moim porzypadku dorzucanie zazwyczaj 2x dziennie po pierwszym porannym użyciu pozwala utrzymać jednakowy stan przez cały dzień
zażywam niewielkie dawki, potrafię 150-225mg (obecny max. dzienny 300mg) rozbić na 3razy
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 24 / / 0
Dorzucanie ma sens tylko i wyłącznie po okresie ok. 7 godzin. Wtedy kodeina działa praktycznie identycznie jak za pierwszym razem. W moim przypadku tak jest, dla innego może być dłużej, dla innego krócej.
Dorzucanie w trakcie czy bezpośrednio po zejściu specyfiku jest zwykłym marnotrawstwem.

TIP: WARTO jest pić Activię godzinę-dwie po zarzuceniu, niweluje problemy żołądkowo-jelitowe. Jeśli planujemy dorzucać tego samego dnia, warto też zjeść pełnowartościowy posiłek na zejściu pierwszej fazy i zdrzemnąć się. Zauważyłem też przewagę cetyryzyny nad loratadyną. I nie jest to żadne placebo - przynajmniej w moim przypadku - cetyrazyna komponuje się z kodą znacznie lepiej.

Najważniejsze to prowadzić w miarę zdrowy tryb życia, to jest kluczowe.

A tak w ogóle najlepiej dorzucać po paru tygodniach, ale ta rada raczej nie jest odpowiednia na ten wątek :P
Uwaga! Użytkownik whiteredeemer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1709 / 11 / 0
Rano wziąłem 480mg, teraz dwie godziny temu 195mg, cy jest sens dowalić teraz 405mg? Dosyć pilne pytanie bo mam ciśnienie ;-)
  • 88 / / 0
whiteredeemer pisze:
Dorzucanie ma sens tylko i wyłącznie po okresie ok. 7 godzin. Wtedy kodeina działa praktycznie identycznie jak za pierwszym razem.
Potwierdzam racja dobrze dorzucić mi wystarczaja 4 godziny i zawsze wchodzi z dobrym butem tyle że ja nie schodze poniżej 450 bo nie miałoby to sensu :rolleyes:
ODPOWIEDZ
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.