4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 849 / 42 / 0
Patrząc po tym co robi mefedron ze śluzówkami to podawanie go IV może mieć bardzo zły wpływ na żyły.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
też tak uważam ; ja rozpuściłem te 250mg w 2ml i w momencie wstrzykiwania i jakiś czas potem czułem takie znieczulenie dziwne i uczucie ciężaru w ręce; jednak nie był to ból czy pieczenie. w każdym razie na pewno nie jest obojętny dla żył i jak już ma się ochotę to zrobić to chyba lepiej będzie rozpuścić w 5ml.
poza tym smaku do końca w ten sposób się nie uniknie bo całą chemię czuć w ustach i to zanim zdąży się podać całą dawkę... ja nie polecam w każdym razie, chyba że dla eksperymentu. lub jeśli chce się uzyskać mocny efekt przy mniejszym zużyciu materiału.
wejście jest bardzo mocne i część efektów występuje od razu, jednak na pełny efekt i tak trzeba poczekać kilka minut ; więc nie jest to taki kop jak przy koko. no i efekty mijają o wiele szybciej niż przy podaniu tradycyjnym ...
Uwaga! Użytkownik violator@85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
bede testowal w najbliszym czasie, ale slyszalem ze zapowiada sie bardzo fajny rzut ;)
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
drobiu a kiedy ci wysłał?
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
we wtorek, wiec jak nie patrzec tydzien trzeba liczyc...

trzeci raz tydzien/ponad tyg idzie wiec najwyrazniej tak juz bedzie ;)
Ostatnio zmieniony 30 marca 2009 przez BSKY, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 8 / / 0
Witom jo was :)

Mozeciez powiedziec cos wiecej o pobudzeniu jaki daje ten narkolyk :D mozna go z czyms porównac ?? z bialym moze metkatem ? jakiej jakosci jest pobudzenie ? pewnie wiecie ocb .
Byl bym wdzieczny za odpowiedz
Pozdross
Uwaga! Użytkownik smakzycia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / / 0
Pobudzenie znacznie mniejsze niż po białym ale za to znacznie przyjemniejsze. W sumie to nawet podobne do tych diablo syfów ale bez skutków ubocznych w postaci zjazdu. Wydaje mi się że trzeba walnąć konkretną dawkę, tak koło 200-300 żeby solidnie porobiło i żeby trzymało trochę. Ja niedawno chciałem oszczędnie to przeprowadzić i brałem po trochu...ale za to co pare minut, w efekcie czego w 2 dni poszedł mi cały giet i teraz musze ustukać na kolejny ( w ogóle to zmieszałem tego grama z niemiłosierną ilością alkoholu co poskutkowało 2 urwanymi filmami totalnym sponiewieraniem krwawieniem z nosa i kilkudniowym kacem;/
P.s. jak najlepiej przyjmować mefa? Doustnie czy w nos? Ja ostatnio tylko snorty waliłem i nie wykopało mnie tak jak się spodziewałem
  • 2012 / 84 / 0
Ja np. wole doustnie, w nos dziala tak bardziej spidujaco i mniej euforii jest. Tez takie cos zauwazyliscie czy tylko ja tak mam? Ja ostatnio wjebalem 500mg doustnie to tak mnie sponiewieralo ze juz odlatywalem powoli, nikomu nie polecam takich dawek, wchodzilo dosc nieprzyjemnie ale jak sie rozkrecilo to juz bylo zakurwiscie, przypominaly mi sie takie najlepsze dropsy sprzed 5-6 lat. Nastepnym razem sprobuje i.v.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 12 / / 0
ktos testowal podczas clubbingu? jak wypada mef vs pigula?
Uwaga! Użytkownik Smileyman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2012 / 84 / 0
Ja testowalem podczas clubbingu w domu ;] Muzyka tak samo fajnie sie wkreca jak po dropach i jest chec poskakac.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.