Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 467 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Codeine Fanatyk »
Zkad go mozna sciagnac jakis link etc.?
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 233 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: nieprawdopodobnie »
  • 146 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: d2 »
Ja mam taki swój pakiet filmów kodeinowych, który obejmuje w zasadzie wszystkie te tytuły które mają pozytywny wydźwięk, można poobserwować jakieś ładne krajobrazy i ogólnie nie wymagają wielkiego zaangażowania intelektualnego, bardzo fajnie oglądało mi sie pierwszą część piratów z karaibów, blues brothers, jakieś tam baśnie filmowe typu opowieści z narnii (czy jakoś tak), czasami będąc skodzonym napierdalam z maratonem muminków %-D Zdarzy mi sie obejrzeć jakieś anime, no i zawsze jak kodze z kumplem to oglądamy pierwszą część nagiej broni, taka mała tradycja. :o)
Uwaga! Użytkownik d2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flijoye »
Dziwne, że nikt nie wpadł na Las Vegas Parano. ;]

Dziś łykam na próbę 150 mg (może w końcu zadziała...) i wrzucę pewnie Trainspotting. Albo znów Parano.
Remember a Day before today, a Day when you were young.
  • 88 / / 0
bo to Klasyka przez duże K i każdy widział te filmy tysiąc razy będąc czymś (czymkolwiek) ujebanym. przynajmniej tak powinno być, hehe.

ostatnio przy miksie kot+koda+mj ponownie odkryłem Starą Trylogię ("Trylogia jest TYLKO JEDNA" cytując Randala z Clerks 2 [notabene Sprzedawcy 1 i 2 to też w pipkę filmy, ale to chyba jasna sprawa], więc wiecie o co chodzi...). nawet Ewoki były zajebiste!!! :blush:
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2009 przez Darth Krayt, łącznie zmieniany 1 raz.
I grew in understanding and power and made myself into Darth Krayt.
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
A może ktoś zna jakieś filmy gdzie akcja toczy się w jakiejś szkole gdzie grają uczniowie, filmy typu: tamara, carie, gorąca laska, głupi i głupszy 2, oni, nowy.
http://tomi001.prv.pl
  • 1098 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: moor1992 »
High School Musical %-D

Dobra, a tak serio to nie wiem :retarded: Ogladanie filmow to jednak nie cos co mozna robic na kodeinie. I fazy i filmu szkoda, oglada sie nijako.
Uwaga! Użytkownik moor1992 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
[quote="moor1992"]
High School Musical %-D

Dobra, a tak serio to nie wiem ]

Prawda, ale ksiazki czyta sie bardzo milo.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1098 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: moor1992 »
Tak? Chyba bede musial sprobowac bo niedawno naszla mnie chec na przeczytanie jakiejs ciekawej ksiazki, ale nie moglem sie zebrac.
Uwaga! Użytkownik moor1992 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wierzaca »
Książki czyta się spoko, tylko czasem z przyjemności wzrok się rozluźnia (tak się obraz rozmazuje, jak przy zamyśleniu) i wtedy trzeba się skupiać i zmuszać żeby widzieć literki. Albo można po prostu odłożyć książkę :-p.

Co filmów na kodeinie to nie mam swoich ulubionych, ale pamiętam jak kiedyś z kumpela oglądałam SawIV i byłam na prawdę zdenerwowana. Po filmie przez chwilę nie mogłam dojść do siebie <_<. Także gatunek raczej nie za bardzo do kody pasuje... Natomiast coś lżejszego byłoby na pewno lepsze. Chociaż ja osobiście na kodzie wolę sobie zapalić i pogadać, ale to też w sumie od nastroju zależy.
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.