Zablokowany
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
no racja kto się z kasą nie liczy :-D
Oby tylko nie weszło w życie kilka komplikujących sparwy ustaw. W sumie u nas szybko się spodziewać tego nie można...
póki co...
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
O ile pamietam od dawna tak bylo, ze rozne gowna wciskano. Teraz tez mozna trafic na ril tablety w postaci np panienek. Kwestia szczescia i okolicznosci, mysle ;)
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2008 przez Owoc, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Driver »
5r>- pisze:
W sumie u nas szybko się spodziewać tego nie można...
póki co...

Dobrze to ująłeś.Po takich programch jak ostatnio w "Expresie Reporterów" to różnie może byc.Tym bardziej,że sprzedawca tak się dał załadować i popłynął.
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Test potwierdzony przez znajomego metoda Marquisa w czerwonych myszkach miki siedzi 2CB Pora je teraz sprobowac:D
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 187 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropson »
kapo: juz dawno o tym mowili, chetnie bym sobie szamnal cos na 2-CB
Każdy moze być potencjalnym Growerem xD
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: synoptyk »
to ja mam takie pytanie, jeżeli tam jest 2-CB to czy te pixy są wykrywalne przez policyjne narkotesty?
Uwaga! Użytkownik synoptyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Co do starych dobrych piguł to właśnie kiedyś wystarczyła mi jedna Mitsubishi na całą impreze i było bardzo zajebiście. Po dwóch pomarańczowych Lady to byłem wyjebany w kosmos, nawet w niedziele jeszcze czułem się zajebiście. Zwały prawie nie było, za to była euforia, szczęście, empatia i sympatia do wszystkich na imprezie. Ile to imprezowych znajomości się wtedy nawiązało.
Ostatni raz dobrą pigułe jadłem gdzieś w 2003-04 roku. Potem już tylko często byłem zawiedziony, co prawda cena spadła drastycznie do 2 zł/szt. ale jakość też spadła proporcjonalnie do ceny. Dałem sobie już z tym spokój bo po co się truć gównem gdy nie działa. Legalne alternatywy w porównaniu z starymi pixami to całkowicie inna bajka.
Odnośnie ceny to wtedy sztuka kosztowała w mojej okolicy 10 zł, czasem utargowało się do 7 ;]
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: frost55 »
Zgadzam się w pełni ze stwierdzeniem użytkownika userd, że na lata 2003/2004 przypada schyłek dobrych piguł z mdma w Polsce. Pamiętam, że właśnie w tym okresie jakość zaczęła sukcesywnie spadać. Coraz częściej zamiast mdma pojawiało sie mdea, inne cudaczne dodatki, a piguły stawały się słabsze i gorsze. Od czasu do czasu trafiał się (i nadal trafia) rzut czegoś ciekawego, jednak, jak przysłowie mówi: jedna jaskółka wiosny nie czyni. W końcu została z nich tylko nazwa i kształt, bo zawartość na dzień dzisiejszy w ogóle nie przypomina tego, co powinno być w tabletce esctasy. Wiadomo, dawniej także trafiały się tzw. wyjebki, jednak nader rzadko, a na imprezie 2 sztuki gwarantowały gruuubą, całonocną zabawę. Dla ciekawości, ceny w drugiej połowie lat 90-tych oscylowały w granicach 25-30 zł/szt. a w 00-03, 10-20 zł/szt. Poźniej nastała, trwająca do dzisiaj, era drapieżnych dorobkiewiczów w polskim narkobiznesie, gdzie wraz ze spadkiem ceny, dramatycznie obniżyła się jakość, sięgając dna, niespotykanego w reszcie cywilizowanej Europy.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Driver »
frost55

Po 2000 też jeszcze chodziły po 30-35pln.Oczywiście zależnie od miejsca,ale wtedy nikt nie marudził,że za dużo,bo nigdy nie było problemów z jakością.

Cóż było minęło i pewnie nigdy nie wróci.Najlepsze wyjście to przenieść się do Amsterdamu :)
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.