4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1211 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
pagayozz dobrze gada, pół paczki i.v. tą metodą wypierdala w kosmos, testowałem nieskończenie wiele razy, ostatnio w sobotę z kumplem. zamiast IPA można użyć spirytusu rektyfikowanego, ale lepiej IPA, bo nie kusi by na zjeździe wypić.
wejście jest orgazmiczne, nie nosi tak, nie ma ciśnienia dużego na kolejną pakę. oryginalna met. jona najlepsza jednak
sasasa
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
Dzisiaj z bratem jebnelismy po 1.5 paki, on do ryja a ja i.v. i mowil ze to lepsze od polskiego koksu Przypomnialy mu sie lata 90 kiedy feta byla zajebista. Oplaca sie extrahowac IPA bo wychodzi czysta pseudo i wszystko sie utlenia. I klepie jak kokaina
I o to chodzi... taki opis mogę odnieśc do tego co mam po kocie... tak więc jak to można porównywac do mefa??? Dzieci nie umieją gotowac, tyle.
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tert13 »
Jak zrobić z kota proszek? Jest jakaś prostsza metoda niż to doczyszczanie chloroformem itd.?
Why so serious?
  • 2013 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
Jest - Otóż, wypierdalaj do szkoły! 13 latki kurwa pogiete lby biora sie za pedzenia kota... <Kurwa ja pierdole!>
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 757 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: blueberry »
jon pisze:
żółty jest od Mn2+
Bo to jest jakoś tak, że ten nadmanganian się cały wyjątkowo nie chce rozpuszczać (jakich bym ilości nie używał) i potem jak się to filtruje to ten róż ścieka do filtra, tam jeszcze reaguje z pseudoefką i się zamienia w żółty kolor. Zwykle jest tego tak mało, że już nie zostaje na chusteczce i jest lipa :)

Cóż radziłbym przeczekiwać aż wszystko przereaguje (w przypadku jednak, kiedy mamy ocet) i nie powinno być problemu :)
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ChillStream »
Extrahujemy acatar 3x IPA, odparowujemy to w garnku z gotujaca sie woda i zostaja krysztalki pseudo
Mógłby ktoś przybliżyć w jaki sposób to odparować? Mieszamy acatar z rozpuszczalnikiem (IPA), gotujemy w garnku wodę i co dalej?Wkładamy do garnka z wodą mniejszy garnek z roztworem + przykrywka?
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Przeczytaj na wikipedii, co to jest łaźnia wodna.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 67 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ChillStream »
Dzięki.Coś podobnego miałem w głowie.
  • 2013 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
Tylko najpierw to odfiltruj teeee.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 3523 / 53 / 0
efedryna, wiem że się nadaje. Ilościowo potrzeba tego tyle samo co pani p-e ??
ODPOWIEDZ
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.