Zablokowany
  • 26 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Audiofil »
WARM-MAZ
Obecnie dostępne są białe Armani - trzeba zjeśc 3 albo 4 żeby było ok, przynajmniej tak to wygląda w moim przypadku.

Ma byc dostawa Rolexów nie wiem jakiego koloru.

Podobno ma iśc transport sławnych czerwonych myszek.
  • 416 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArsonMJ »
Okolice P-Ń:

Myszki miki:
białe
czerwone
różowe

!!!PETARDA, BRAĆ!!!

=============================

Rolexy

od 3 do 7 zł za sztukę
noc, miasto, czas
  • 93 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dariusz »
co za kuleczki chodza na slasku??chosdza moze te myszki??:Pniech mi ktos powie co ostatnio jadl smacznego i co by mogl polecic
  • 66 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: elem »
są myszki czerwone i pomarańczowe :)
Uwaga! Użytkownik elem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
a na dolnym?
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 438 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Zachodniopomorskie:
- Lady niebieskie i czerwone (dobre, niebieskie troche mocniejsze)
- Zielone Armani (takie sobie)
- Toyoty niebieskie (zajebiste!!)
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 59 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pixiarz »
gorny slask:
myszka miki
czerwone
pomaranczowe
bialoblekitne przynajmniej tak mi sie wydaje jak na nie patrze no wlasnie jadl ktos juz je ?
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bOoolek »
Slyszal cos ktos o niebieskich mychach miki w Wlkp ?:D
Uwaga! Użytkownik bOoolek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: roonnii »
tu na zachodniopomorskim okolice szczecina to toyoty niebieskie motorolki czerwone czerwone damy niebieskie damy myszki miki tez da rade ogarnąć a gdzie można spotkać czerwone wisienki podwójne moje ulubione :D
Ile można ćpać? ... można ale rzadko i z głową :D
  • 1649 / 1032 / 7
Nieprzeczytany post autor: CATCHaFALL »
pixiarz pisze:
gorny slask:
myszka miki
czerwone
pomaranczowe
bialoblekitne przynajmniej tak mi sie wydaje jak na nie patrze no wlasnie jadl ktos juz je ?
Zielone. Istna dzicz %-D
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
Zablokowany
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.