Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 61 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: BRAUM »
Polfa Tarchomin kokainium Hcl 160mg, opakowanie 50 tabletek
Uwaga! Użytkownik BRAUM nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 179 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: RysiuRonson »
BRAUM pisze:
Polfa Tarchomin kokainium Hcl 160mg, opakowanie 50 tabletek
Raczej chodzilo tu o cos mniej "legalnego"
Czytaj troche uwazniej. Dziewczyna pisze ze dostala parke. Po dwoch tabletkach chlorowodorku kokainy z pabianickiego zakladu farmaceutycznego chyba by sie nie zdopaminowala odpowiednio ;]
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 645 / 7 / 0
Interesuje mnie jak jest z tolerancją na kox? Czy szybko rośnie? Jakie dawki? itp...
Oczywiście czekam (głównie) na wypowiedzi userów doświadczonych w tej materii.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 60 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Radar »
dobson pisze:
Interesuje mnie jak jest z tolerancją na kox? Czy szybko rośnie? Jakie dawki? itp...
Oczywiście czekam (głównie) na wypowiedzi userów doświadczonych w tej materii.
Z koksem spotkalem sie dopiero w anglii. Nigdy wczesniej nie byloby mnie stac na ten wynalazek, pozatym zawsze bylem zdania ze zostane tylko przy ziole (mylilem sie) :-p Powiem Ci ze wg. moich obserwacji (a bylo ich troche z naprawde dobrym koxem), jezeli chodzi Ci tu o kazde kolejne dmuchanie, w jakims tam okresie czasowym, przyjmijmy raz w tyg. nie zauwazylem czegos takiego jak wzrastanie tolerancji. Zauwazylem jedynie za wszytsko zalezy od pierwszej kreski. Np. fukniesz sobie mala kreseczke, zrobi Ci dobrze ale zacznie schodzic, fukniesz druga i bania sie tylko troche przedluza (napewno nie tak jak po pierwszej kresce) i niestety nie mozesz jej podbic (nie liczac przedluzenia poprzedniej). Dlatego wg. mnie nie ma jak dobra mocna krecha na start.
Wracajac jescze do koksu to powiem Wam ze nigdy nie sadzilem ze jest on az taki zajebisty. Niestety zajebiscie szybko uzaleznia, a to dlatego ze najlepsza jazda utrzymuje sie do max. godziny po wciagnieciu i non-stop kusi nas zeby znow dociagnac. Niszczy tez przegrode nosowa przy czestym stosowaniu bo jak wiadomo jest srodkiem znieczulajacym i w efekcie niszcy nerwy sluzowki doprowadzajac do jej obumierania. Podsumowujac: bardzo dobry srodek ale niestety nie dla ludzi bez silnej woli (takich jak ja). Czasami montujac ziolo, zastanawiam sie czy nie dorzucic 2 dyszek i zamiast ziola wziasc torbe koxu :-p
Back inna' town
  • 10 / / 0
Radar pisze:
Czasami montujac ziolo, zastanawiam sie czy nie dorzucic 2 dyszek i zamiast ziola wziasc torbe koxu :-p
sorka stary ale po ile ty masz koko? Bo wychodzi na to że masz torbę za 80 złoty :nuts: :huh:
U nas w łodzi torba koksu trzeszczy 140-160 zł za torbę... czyli co? masz połowę taniej
albo ktoś dobrze na tobie zarabia albo masz z czymś merdane....
Bo najwazniejsze z koksem jest to by mieć dobrego dostawcę . Przecież na koksie jest najłatwiej zarabiać :rolleyes:
p.s chyba że mieszkasz nad morzem wtedy koszty przy dobrych lotach mogłyby być.....
Uwaga! Użytkownik innocenta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
W Warszawie koko właśnie po tyle stoi - 80zł za torbę. innocenta, te ceny, które podałaś chyba dotyczą 'grama' a nie 'torby'?

'Torba' ~ 0,4g
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Kolega Radar chyba mowil o Wielkiej brytani, a nie o Polsce. 1/8 uncji palenia kosztuje 20 funtow gram koko 40. Chyba ze jestem w bledzie to sorki ;-) Ja akurat po tyle placilem w londku.
  • 60 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Radar »
innocenta pisze:
Czasami montujac ziolo, zastanawiam sie czy nie dorzucic 2 dyszek i zamiast ziola wziasc torbe koxu :-p

sorka stary ale po ile ty masz koko? Bo wychodzi na to że masz torbę za 80 złoty :nuts: :huh:
No wlasnie zapomnialem dodac ze mieskzm w anglii ;) Za torbe squna 3,4 g. placi sie tu 20 funtow a za 40 funciorow mamy trobe koksu ;)
Back inna' town
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
ja dodam jeszcze że koks rozpuszcza sie w zimnej wodzie oczywiście.jak robiłem swojego kraka i rozpuszczałem proszek to sie rozpuszczał cały bezproblemowo, kiedyś jak pójdą wieści z miasta że jest jakać dobra kolumbia to zakupie troche i sprawdzę jaki to naprawde ten rush jest...tylko jak narazie to albo nie ma albo mówią że jakieś pomieszane ze spidem, ciekawe czy w wawie można dostać dobry bezproblemowo i za ile??u mnie ceny prehistoryczne jeszcze 200-150 zl
  • 849 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Ceny 80 - 100 za 0,4g. Jakość różna, od czasu do czasu zajebisty. Wjazd po koksie IV jest zajebisty, choć w sumie niewiele lepszy niż po dobrym cracku.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.