Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
ja na zjazd polecam dowalić jakiegoś psychodelika , AMT ma dzialanie inhibicyjnie i powiedzmy dobrze jest po 8-10 h dorzucic np jakas tryptamine lub fenetylamine , ja tak robiłem i bylem w pelni zadowolony ;)
kapo
  • 15 / / 0
Kowalskii a jakie dawki do nosa polecasz?
średnio ?
mocno?
bardzo mocno?
w końcu 10mg AMT drogie jest ;/
I przyjdzie wolność.
  • 1180 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kowalskii »
Dawki do nosa odrobinę mniejsze jak do japy.

Lajtowo 20-25mg
Średnio 35-40mg
Mocno 50-55mg
Hardcore powyżej 70mg

Dawki dla chlorowodorku, który jest trochę mniej aktywny od freebase'u i podobno wywołujący mniejszy bodyload (chociaz przy przyjęciu oralnym 30mg i tak występują dyskomfortowe mdłości, nie wyobrażam sobie jedzenia freebase - pewnie ogień w żołądku) także jak dla mnie jedyną słuszną drogą podania jest nos i pewnie 'per rectum' ale nie praktykowałem hehe, no i oczywiście przy zakupach należy zwrócić uwagę na formę.
Wszystkie moje opowieści w moich postach zostały wymyślone i nie jest to prawda.
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Czytam na wiki ze aet i amt wycofano z powodu neurotoksycznosci. Jak z tym jest w praktyce?
  • 4024 / 371 / 951
30mg amt doustnie - dalej bez psychedelii . Na wejściu parę rzygów i niepokój. Dalej przyjemny dzień z pogłębionym odbiorem bodźców i emocji , ale też z drugiej strony - jakby odcięciem od nich. Robiłem dziś parę rzeczy typu piłowanie czy wbijanie gwoździ i odczucia były dość dziwne - jakbym w ogóle nie miał wyczucia przełożenia siły na reakcje materiału - miałem wrażenie, jakbym dopiero rozpędzał piłę i układał linię cięcia, a tu już spadał mi odcięty kawałek, a była to dość solidna gruba decha przeznaczona na próg , wbijając gwoździa - kierowałem się w sumie tylko (wyczulonym) słuchem, bo tak to czy wchodzi czy nie trudno mi było określić. Czytanie książki było miłe. Pies też. Namolne trucie pewnej pijanej bardzo osoby jakoś w ogóle nie było w stanie wyprowadzić mnie z równowagi ani też jakoś specjalnie wzbudzić współczucia, więc znów, także w sferze empatogennej, niby ok - ale też jakby takie dziwne odcięcie. Nie żebym narzekał - stwierdzam.
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 1970 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 0 razy.
Powód: AMT
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Ktoś może napisać coś więcej na temat AMT donosowo?
Na pierwszy raz 25mg styknie?

Na dniach zamierzam zamówić na próbe 100mg, więc napewno spróbuje wzmocnić/zmiksować Alfametylke z DXM'em.
Ktoś praktykował ten miks?
Na Wiki jest napisane, że to słabe iMAO (2c-e podobno też, a nic mi nie było...), więc zaczne od małych dawek a może nie umre %-D

Kto wie coś co może mnie zainteresować niech sie pucuje ;]

Edit/

Poprawione ;-)
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2010 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Prosze bardzo miksuj ale AMT jest imao i to nie az tak slabym , co do 2C-E nigdzie nie jest potwierdzone ze jest jednak tym mao.
Jak dorzuciłem kiedys 2C-E do AMT to skonczylem z wielkim bólem głowy i cisnieniem co moglo oznaczac faktycznie ze jest imao , ogolnie AMT wg mnie nie jest jakos bardzo super bezpieczna substancja , zdradliwe to jak chÓj.
Wciagajac 25 mg jedynie co ossiagniesz to stan wkurwienia bez zadnej psychodeli jedynie z wielka stymulacja jak po stymulantach. ;p Wiec dla mnie taki miks bedzie wygladac jak trip po DXM z mega stymulacja. Rozumiem ze lubicie wrzucac DXM do innych substancji , ale niestety nie do wszysstkich sie nadaje.
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2010 przez opak, łącznie zmieniany 1 raz.
kapo
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
To może jednak faktycznie nie ma sensu...

Lubie sie mocno naćpać, ale jednak do zdrowia mam szacunek, więc jebać te AMT skoro jest tyle innych ciekawszych i bezpieczniejszych związków.

Zdecyduje sie na DPT lub 4-Ho-DET... A że mam duży dylemat, więc chyba zakupie obydwa
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / / 0
aMT stymuluje za pośrednictwem serotoniny, dxm też podnosi poziom serotoniny. po tym miksie może być zespół serotoninowy... w sumie na pewno będzie
  • 913 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Qlimax 89 pisze:
To może jednak faktycznie nie ma sensu...

Lubie sie mocno naćpać, ale jednak do zdrowia mam szacunek, więc jebać te AMT skoro jest tyle innych ciekawszych i bezpieczniejszych związków.

Zdecyduje sie na DPT lub 4-Ho-DET... A że mam duży dylemat, więc chyba zakupie obydwa
Mieszałem (zjazd z) AMT z DXM. AMT niby jest iMAO, ale słabym. Sprawa nie warta zachodu, AMT to gówno - faza jest jak jeden niekończący się kwasowy zjazd z dolegliwościami żołądkowymi. Małe mam doświadczenie w RC, ale AMT zamieniłbym na każdy inny.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.