ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sweeper »
a jakie ??
Uwaga! Użytkownik sweeper nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mdma »
sweeper pisze:
a jakie ??
Nie wiem nie latwilem od listopada ;]
Uwaga! Użytkownik MDMA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Szczecin
Przeważnie 6-8 zł w zależności ile bierzesz :-) Po 5 zł też się trafią ;-)
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Jaka łajza! jak po 4zł brałem to żem się cieszył :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
Cześć mam pytanie do ludzi z Wawy. Jeśli mielibyście możliwość kupić dropsy po 5zł lub po 10 zł od tego samego gościa, to co byście wybrali? Jakie są wasze doświadczenia z przełożeniem cena/jakość w tym mieście?
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
normal price poznan 5 pln
10 up 4pln
2 za 350 tak mialem ostatnio
jak bralem d&g
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
mastman pisze:
Cześć mam pytanie do ludzi z Wawy. Jeśli mielibyście możliwość kupić dropsy po 5zł lub po 10 zł od tego samego gościa, to co byście wybrali? Jakie są wasze doświadczenia z przełożeniem cena/jakość w tym mieście?
Jeżeli miałby pomarańczowe mitsubishi to nawet bym ich po 1zł nie wzioł.
Jeżeli miałby podwójne wisienki (białe) to nawet po 15zł bym wzioł.
Lepiej się dowiedz jakie ma te tańsze i jakie droższe, bo tak to trudno powiedzieć.

Ja jak jeszcze szamałem pixy to kupowałem (w wawie) dobre pixy po 5zł (od sztuki).
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: uFO! »
i jak tam z cenami ? teraz
Uwaga! Użytkownik UFO! nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cały grzyb a czysta psylocybina: co naprawdę pokazał model obliczeniowy

Pytanie krąży po literaturze od dekady: czy psylocybina wyjaśnia całe działanie grzyba, czy tylko jego część? Praca zespołu z University of the Free State, opublikowana 16 marca 2026 roku w Scientific Reports, próbuje odpowiedzieć na nie narzędziami chemii obliczeniowej.

Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku

Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.

Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.