Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Najlepsza firma produkująca pompki?
Polfa
15
21%
B|BRAUN (zielony tłoczek)
21
30%
Chirana (niebieski tłoczek)
5
7%
BD
29
41%
Inna (napisz jaka)
1
1%

Liczba głosów: 71

ODPOWIEDZ
  • 440 / 4 / 0
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 369 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: timeless »
zielona pisze:
Eee tam, mac. Naprawde byłam ciekawa co to. Po prostu strasznie jasne, jesli to odpał.
Jeden użytkownik pokazał mi "odpał" w insulinówce o kolorze oleju. Takie cuda.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Jestem w takim razie rozwydrzonym bachorem, rozpieszczonym odpałem w kolorze smoły (no prawie).
  • 261 / 16 / 0
mac pisze:
Zielonej nie oszukasz...
a jezeli zdjecie bylo podswietlone od dolu diodami LED, a światlo glówne to tylko 40w. zarowka, to czy brunatny plyn mógłby właśnie tak wygladać?
ciekawe jak będą wyglądały zwłoki podświetlone od dołu diodami LED, w świetle głównym tylko 40w.
Mogą wyglądać.
810 stawek dziennych za to!
  • 24 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: w0lfi »
Muerto, czym pukasz ?
czempion: (Poniedziałek 04.02.2008 22:14)
zacznij jak muerto, walić odpał w szyję
czempion: (Poniedziałek 04.02.2008 22:14)
na szczęście forumowe wynurzenia muerto nie są wkrętem
czempion: (Poniedziałek 04.02.2008 22:15)
biedulka się wpierdoliła w bagno, hehe
Jeden użytkownik pokazał mi "odpał" w insulinówce o kolorze oleju. Takie cuda.
Miał oleistą konsystencje ?
Może to soczek jabłkowy Tymbark.
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
raczej nie wchodzi w grę. Właśnie piję soczek jabłkowy tymbark i za chuja nie jest ani oleisty ani ciemny. Konsystencja wody i kolor taki jak siki ale rozwodnione bez tej pianki na górze.
I jeszcze te chÓjowe napisy pod nakrętką 'Znowu się spotykamy'
Kiedyś były lepsze :(
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 16 / 0
ja nie pukam już, co najwyżej jestem pukana.
mój odpal był raczej brązowy, ale nie olesty.

mac, gratuluję awansu, cała rodzina trzyma za ciebie kciuki i sledzi z zapartym tchem twoje poczynania! jupi
http://www.youtube.com/watch?v=RhMiKKNcPUE&NR=1

pejnkilla!
jo jo jo

PS. maciek, ktoś ci szcza w popmkę, w ty to łykasz?
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2008 przez muertogatito, łącznie zmieniany 1 raz.
810 stawek dziennych za to!
  • 570 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mac »
c0?"w ty to tykasz"?
lepiej funkcjonowalas jak ktos ci ladowal w szyje(muerto byla zajeta wyjsciem zyl na szyji- nie oddychala;hahahahah niezla beka)
spoko zielona zalatw mi dobry odpal.

*"brazowa" ciecz w strzykawce i jakie jaja, ale zalatw mi zielona, byle szybko bo Tereska juz nie oddycha

*T. wyslij mi jeszcze pare sms, a znajdziesz aparat i telefon pod poduszka, a zlodzieje z ktorymi pilas wodke porobiona odpalem klekna i zaczna przepraszac. na glos
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 24 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: w0lfi »
*T. wyslij mi jeszcze pare sms, a znajdziesz aparat i telefon pod poduszka, a zlodzieje z ktorymi pilas wodke porobiona odpalem klekna i zaczna przepraszac. na glos
Milcz degeneruchu!
Jestem posłańcem Panny Muerto, wszyscy dobrze wiedzą kto wymienił sprzęty za odpał!
(Jak myślicie, czy ja też bym tak zrobił? ;))
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Nie uważacie, że to wszystko jest zbyt prywatne jak na pisanie na forum? Rozumiem że ktoś się z kims rozstał i w ogóle, ale my , dzieci hyperreala, nie mamy pojęcia o co chodzi :rolleyes:

ps. mac, daj adres. wyślę ci dwa centy w jajku niespodziance.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.