ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
zielona pisze: Eee tam, mac. Naprawde byłam ciekawa co to. Po prostu strasznie jasne, jesli to odpał.
mac pisze: Zielonej nie oszukasz...
a jezeli zdjecie bylo podswietlone od dolu diodami LED, a światlo glówne to tylko 40w. zarowka, to czy brunatny plyn mógłby właśnie tak wygladać?
Mogą wyglądać.
czempion: (Poniedziałek 04.02.2008 22:14)
zacznij jak muerto, walić odpał w szyję
czempion: (Poniedziałek 04.02.2008 22:14)
na szczęście forumowe wynurzenia muerto nie są wkrętem
czempion: (Poniedziałek 04.02.2008 22:15)
biedulka się wpierdoliła w bagno, hehe
Jeden użytkownik pokazał mi "odpał" w insulinówce o kolorze oleju. Takie cuda.
Może to soczek jabłkowy Tymbark.
I jeszcze te chÓjowe napisy pod nakrętką 'Znowu się spotykamy'
Kiedyś były lepsze :(
mój odpal był raczej brązowy, ale nie olesty.
mac, gratuluję awansu, cała rodzina trzyma za ciebie kciuki i sledzi z zapartym tchem twoje poczynania! jupi
http://www.youtube.com/watch?v=RhMiKKNcPUE&NR=1
pejnkilla!
jo jo jo
PS. maciek, ktoś ci szcza w popmkę, w ty to łykasz?
lepiej funkcjonowalas jak ktos ci ladowal w szyje(muerto byla zajeta wyjsciem zyl na szyji- nie oddychala;hahahahah niezla beka)
spoko zielona zalatw mi dobry odpal.
*"brazowa" ciecz w strzykawce i jakie jaja, ale zalatw mi zielona, byle szybko bo Tereska juz nie oddycha
*T. wyslij mi jeszcze pare sms, a znajdziesz aparat i telefon pod poduszka, a zlodzieje z ktorymi pilas wodke porobiona odpalem klekna i zaczna przepraszac. na glos
Rozmowy acreal
*T. wyslij mi jeszcze pare sms, a znajdziesz aparat i telefon pod poduszka, a zlodzieje z ktorymi pilas wodke porobiona odpalem klekna i zaczna przepraszac. na glos
Jestem posłańcem Panny Muerto, wszyscy dobrze wiedzą kto wymienił sprzęty za odpał!
(Jak myślicie, czy ja też bym tak zrobił? ;))
ps. mac, daj adres. wyślę ci dwa centy w jajku niespodziance.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.