Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: majushka »
ja uwielbiam faję, gdybym mogła to paliła bym non toper (nie mogę - studia), ale za to całe wakacje przejarałam, od momentu kiedy otwierałam oko rano, pierwsze co to był buszek, później pod prysznic (uwielbiam się myć na zjarce) potem na słońce opalać się, połazić po moich włościach :D i obserwować przyrodę, albo po prostu usiąść na powietrzu i wymyślać jakieś historie po angielsku. cudownie jest też spalić się w nocy około 2-3, na strychu i czytać 'detektywa'. najbardziej lubię palić sama, chociaż jest kilka osób z którymi też łapie klimat bo lubią się wkręcać w to co ja czyli: jakieś ciekawostki przyrodnicze czy techniczne albo po prostu w opowiadanie wymyślonych na biegu historyjek i wtedy mamy taką samą akcję i jest miło. pięknem jest wybrać się w wieczorne lato do lasu, złapać buntaszona i wkręcać sobie, że zombie atakują i rozprawiać o tym gdzie by się schronić, czym bronić i takie tam srata pierdata. all in all gandzidło jest dobrem i dla mnie zawsze nim będzie :heart:
Uwaga! Użytkownik majushka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Próbował ktoś zahodowaną lufkę zagotować w mleku zamiast opalać? Ciekawe czy by się to sprawdziło w praktyce...
I don't do drugs. I am drugs.
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
dziala, makumba z 6 mocno poczernialych luf daje rade. testowane w wakacje
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 922 / 276 / 0
Ja tam zawsze pale Kozackie Zioło i Jebie Policje. ZAWSZE :)
PSYCHEDELIC WARRIOR
ODPOWIEDZ
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.