Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Katemina pisze:
Najbardziej się zraziłam bo zrobieniu kolczyka w języku jak miałam jeszcze napuchnięty język, wrzuciłam 15 do buzi i nie mogłam połknąć...rozpuściło się i było straszne! Od tamtego czasu mam uraz...
Kiedyś 40 nie mogłem przełknąć ale duży łyk wody do tego i poszło ;] Tak samo kiedyś nie mogłem przełknąc bombki benzydyminowej łzy mi już leciały i się krztusiłem a z wodą poszło gładko ;p
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 2 / 0
Ja po dłuższej przerwie wziąłem wkońcu 600 mg DXM wczoraj, wcześniej nie miałem czasu :) Piotrunio z wygazowaną pepsi się nie porzygałem, dzięki za poradę. ja zawszę łykam wszystkie tabletki na raz a nie po troche. Po tak długiej przerwie jak ja miałem to mnie poklepało zajebiście.
... i chuj
  • 577 / 3 / 0
:-O
Bo wy to źle robicie :wall:

Najpierw się je 75-150mg deksa, czekacie aż wejdzie, czekacie aż minie pierwszoplateauowa faza i zacznie się zjazd i dopiero jecie dużą dawkę deksa :-)

Organizm się przystosowuje do trawienia deksa więc lepiej wchodzi i bez problemów żołądkowych a dodatkowo zjazd z poprzedniego deksa wzmocni fazę :-D Ja pomimo braku jakichś specjalnych sensacji żołądkowych wolę tak właśnie spożywać deksa bo jest lepsza mocniejsza i bardziej ciekawa faza a poza tym wyeliminowuje się wszelkie negatywne sensacje i mdłości bo jak ma być niedobrze to jest troszkę po tych pierwszych 150mg, potem już jest OK jak się dorzuci te np. 450mg :cheesy: :cheesy:
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 1217 / 21 / 0
Ja pewnego razu wrzucilem sobie 345mg o godzinie 8. Okolo godziny 13 dorzucilem reszte z opakowania (105mg) i tak mnie roztrzepalo ze zeszlo okolo 20 dopiero, a czulem sie caly czas jak na 345mg...wiec cos w tym jest:D
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3247 / 354 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Ja polecam cole (imo nie musi byc rozgazowana, mysle ze gaz pomaga, bo spieniam dodatkowo) na mdłości, najlepiej dziala, mozna dodac troche soku z cytryny i macie 2 metody w jednej. Od dexa odrzuca tylko przez jakies 2 lata, potem juz nie ma różnicy ;)
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 388 / 1 / 0
[quote="Twilight"]
]

Oooo dobre dobre! Zawsze jak jadłem na zjeździe to zawsze ale to zawsze zajebiście wchodziło. To jest zajebisty sposób na bank!!! :D
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@twilight . Twój sposób może i jest dobry jeśli chodzi o eliminacje mdłości i siłę fazy , ale z drugiej strony jest bardziej szkodliwy dla móżgu poprzez dłuższą aktywnośc otwartych receptorów . Także , z jednego w drugie .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 388 / 1 / 0
CosmoDo pisze:
@twilight . Twój sposób może i jest dobry jeśli chodzi o eliminacje mdłości i siłę fazy , ale z drugiej strony jest bardziej szkodliwy dla móżgu poprzez dłuższą aktywnośc otwartych receptorów . Także , z jednego w drugie .
Przynajmniej zęby będą zdrowe :D Bo wymioty niszczą szkliwo :)
  • 1217 / 21 / 0
Ja gdzies wyczytalem ze spalenie jednego papierosa znacznie zmniejsza ryzyko wymiotow (nie pamietam gdzie to bylo, moze w FAQ przetlumaczonym przez inmda, byc moze na jakiejs zagranicznej stronie). Zauwazyl ktos cos takiego? Tak sie sklada ze spalilem sobie dzisiaj 2 fajki, a paczke kupilem specjalnie na zjazd deksowy, bo wtedy zajebiscie wypalic sobie z 2...nikotyna utrzymuje sie 36 godzin w organizmie, wiec moze pomoze, moze zaszkodzi:D Tak w ogole to ten fakt mnie bardzo zdziwil, bo nikotyna sama w sobie dziala wymiotnie.

EDIT: Aaa...zapomnialem napisac ze dzisiaj zarzucam DXM okolo 23 godzinki, dlatego to pytanie:]
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GaJoS »
Psychopath pisze:
Ja gdzies wyczytalem ze spalenie jednego papierosa znacznie zmniejsza ryzyko wymiotow (nie pamietam gdzie to bylo, moze w FAQ przetlumaczonym przez inmda, byc moze na jakiejs zagranicznej stronie). Zauwazyl ktos cos takiego? Tak sie sklada ze spalilem sobie dzisiaj 2 fajki, a paczke kupilem specjalnie na zjazd deksowy, bo wtedy zajebiscie wypalic sobie z 2...nikotyna utrzymuje sie 36 godzin w organizmie, wiec moze pomoze, moze zaszkodzi]
Można by ankietę zrobić na ten temat i wtedy sie dowiesz czy ten faq był pisany na kiblu czy też poparty doświadczeniem.
Uwaga! Użytkownik GaJoS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.