Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 223 / 5 / 0
apropo oddychania kiedys zabrali mnie do szpitala jak sie nażarłem tramadolu ale nie jakoś tragicznie to było chyba 500mg plus jakis clonazepam i podłączyli mi takie kabelki monitorujące oddech i puls.Podobno jak już zasnąłem to oddychalem z takimi odstępami czasu ze po każdym oddechu właczał się alarm tzn pikało to gówno ze nie oddycham, a ja tylko powolnie zabieralem sie do nastepnego wdechu i znów moment ciszy i tak w kółko ;)
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: landser »
nurtuje mnie jedno pytanie. czy jesli zazyje przed cwikaniem diphergan to podbije mi H? jesli tak to nurtuje mnie drugie pytanie, ile tego cholerstwa zazyc? diphergan mam w syropie, więc 1-2-3 łyżki stołowe?
pozdro

edit. ile czasu przed paleniem zazyc?
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2008 przez landser, łącznie zmieniany 1 raz.
//Constant over stimu-lation numbs me and I wouldn't have It any other way. / It's not enough. I need more. Nothing seems to satisfy. I don't want it. I just need it. To breathe, to feel, to know I'm alive.//
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
landser pisze:
nurtuje mnie jedno pytanie. czy jesli zazyje przed cwikaniem diphergan to podbije mi H? jesli tak to nurtuje mnie drugie pytanie, ile tego cholerstwa zazyc? diphergan mam w syropie, więc 1-2-3 łyżki stołowe?
pozdro

edit. ile czasu przed paleniem zazyc?
Godzine przed.

Ja to się ujarałem ostatnio... Ale sztoff zajebisty. Zasnąłem prawie na stojąco po setce... No kurwa, towarek niczego sobie :) A to była tylko seteczka. Jasny i mocny skurwiel, diabeł pod postacią beżowego proszku.
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: landser »
ja sie wczoraj dobrze ujaralem, cala zupa mi wrocila. ;) dzisiaj zostala juz tylko tuba do opalenia. no to diphergan + torebka do inhalacji. ;)
//Constant over stimu-lation numbs me and I wouldn't have It any other way. / It's not enough. I need more. Nothing seems to satisfy. I don't want it. I just need it. To breathe, to feel, to know I'm alive.//
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
Ja często robiłe taki oto miks , pół ampółki difki (1cent) do tego conajmniej ćwiara dobrego helu,10 mg rolki (ampułka lub własne szkło z tabletek) nieraz amfetamina (mało tak 70-100mg) cały płyn do strzykawki 5ml i póżniej prosto w żyłe.Przednia jazda,kop masakra później też.Wielki pozytyw wszystkiego potroszeczku. Jak jadłem difki w tabletkach i hel do tego to już nie było to samo. :-/
Pewien kolega z tego forum brał zawsze ze mną takie mieszanki i zawsze był wniebowzięty...chociaż nieraz nie umiał po zastrzyku już tego powiedzieć jak mu podałem.
ps. nieraz zamiast rolek dawałem klony i było jeszcze mocniej.Ogólnie mocna rzecz.
dawno już tak nie robiłem,takich hardkorów,nawet benzo z pół roku nie brałem już.Jak sobie przypominam to z chęcią kiedyś zgotuje sobie taki nektarek znów....
  • 440 / 4 / 0
Witam. Domniemam, że chodzi o tego samego osobnika. Takie miksy to hardkor, rozpierdalają ludzkie umysły.
Rolek nigdy nie używałem, bo bardzo mało ich jadłem, zawsze clony przed strzałem. Iks razy miałem do czynienia z takimi miksami, w na prawdę różnych kombosach. Do tego jointy - podstawa. Tyle, że ja wolałem ósemki, rzadziej ćwiary. Mój wybór, nie lubię się skurwić mocno, bo to sensu nie ma, warzywo.
Pozdro.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 493 / 15 / 0
Zielone Karty pisze:
Witam. Domniemam, że chodzi o tego samego osobnika. Takie miksy to hardkor, rozpierdalają ludzkie umysły.
Rolek nigdy nie używałem, bo bardzo mało ich jadłem, zawsze clony przed strzałem. Iks razy miałem do czynienia z takimi miksami, w na prawdę różnych kombosach. Do tego jointy - podstawa. Tyle, że ja wolałem ósemki, rzadziej ćwiary. Mój wybór, nie lubię się skurwić mocno, bo to sensu nie ma, warzywo.
Pozdro.
No napewno chodzi o tego samego osobnika ;-) Wiesz zioło to się rozumie...Ja zawsze jak już sie zapierdole jakimś twardym gównem to popalam sobie grasik.I wtedy dopiero dostaje porządną fazę.Trzymam się sorciku jak tylko mogę bo to najleprzy narkotyk na świecie.I jednocześnie najmniej wyniszczający.

Ty Zielone Karty wierz jaka jest najlepsza faza na świecie???
Miałem takową kilka razy jak przed chuknięciem takiego miksu zjadłem kwasa pół godzinki do godzinki wcześniej-CZYSTA METAFIZYKA !!!

ps.Jak odpowiednio dobierzesz proporcje (metoda prób i błędów ;-) ) to niezrobi się aż takie ważywo-ja potrafiłem wsiąść we furę i zapierdalać ze 100 km bezwypadkowo-zawsze...
  • 493 / 15 / 0
Po mieście i okolicznych wiochach ;-)
Jaka szkoda że u nas lipa straszna z kwadratami i nie mogę sobie zaserwować a od dawna mam chętkę na psychodelę.
Za to pieprzony gzyms to jest zawsze i to w wielu miejscach.
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: nina88 »
Mam pytanie do ludzi palących browna. Czy jesli po spaleniu przez szklana lufke dosyc sporej ilosci towaru prawie nic sie na niej nie osadza, czy to oznacza ze brown jest czystrzy niz ten przy ktorym lufka " jest zajebana " po gramie ???
" Spójrz na świat dookoła, brudne mury miasta
Na ulice pełne bólu, kominy fabryk
Tu nie znajdziesz miejsca dla siebie
Pierdol ten świat, to on jest właśnie piekłem " the analogs
  • 627 / 69 / 0
Nieprzeczytany post autor: vester »
czystosc towaru nie ma tu nic do rzeczy - chyba tylko to ze raz sie osadzi bialy nalot, a raz widac zolte kropelki na szkle.

jak sie prawie nic nie osadza, to znaczy ze nie umiesz jarac, brałn sie pewnie ostro wypala, nie dasz rady wziac porządnego bucha, a kasa ulatuje w powietrze
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.