Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
borrasca pisze: To miejsce nie jest tworzone przez użytkowników, tylko przez administrację
Gdyby użytkowników zabrakło, nie było by sensu czegokolwiek tworzyć, czy czymkolwiek zarządzać. Wydaje mi sie, że sie troche zagalopowałeś w wywodzie.
syncro pisze:Mylisz się, jest na odwrót. Nawet kiedy użytkownicy rzucają tu największe obelgi w naszą stronę, to i tak każde nasze działanie ma nadrzędny cel tworzenia czegoś dla nich. Decyzje (choć nie wszystkie mają poparcie większości) podejmowane są z myślą o użytkownikach, na podstawie tego, jacy oni są. W pewnym sensie wiec to użytkownicy decydują o wyglądzie miejsca i zasadach, które tu panują. Wielokrotnie sensowne prośby użytkowników, które są szybko realizowalne, zmieniały kształt forum.borrasca pisze: To miejsce nie jest tworzone przez użytkowników, tylko przez administrację
Gdyby użytkowników zabrakło, nie było by sensu czegokolwiek tworzyć, czy czymkolwiek zarządzać. Wydaje mi sie, że sie troche zagalopowałeś w wywodzie.
koala pisze:Tak od serca]
Masz rację, "szamanie". Już to uznałem i szukam lepszej drogi.
syncro pisze:Mylisz się, jest na odwrót. Nawet kiedy użytkownicy rzucają tu największe obelgi w naszą stronę, to i tak każde nasze działanie ma nadrzędny cel tworzenia czegoś dla nich. Decyzje (choć nie wszystkie mają poparcie większości) podejmowane są z myślą o użytkownikach, na podstawie tego, jacy oni są. W pewnym sensie wiec to użytkownicy decydują o wyglądzie miejsca i zasadach, które tu panują. Wielokrotnie sensowne prośby użytkowników, które są szybko realizowalne, zmieniały kształt forum.
Syncro pisze: W pewnym sensie wiec to użytkownicy decydują o wyglądzie miejsca i zasadach, które tu panują. Wielokrotnie sensowne prośby użytkowników, które są szybko realizowalne, zmieniały kształt forum.
hajuto pisze: borasca ma siłę, to fakt
ale czy jest aż tak mocny, nie sądzę
rozejdzie się po kościach
hehhe
syncro pisze: Mylisz się, jest na odwrót. Nawet kiedy użytkownicy rzucają tu największe obelgi w naszą stronę, to i tak każde nasze działanie ma nadrzędny cel tworzenia czegoś dla nich. Decyzje (choć nie wszystkie mają poparcie większości) podejmowane są z myślą o użytkownikach, na podstawie tego, jacy oni są. (...) Gdyby użytkowników zabrakło, nie było by sensu czegokolwiek tworzyć, czy czymkolwiek zarządzać.
borrasca pisze:Zbanuj mnie zatem.syncro pisze:Mylisz się, jest na odwrót. Nawet kiedy użytkownicy rzucają tu największe obelgi w naszą stronę, to i tak każde nasze działanie ma nadrzędny cel tworzenia czegoś dla nich. Decyzje (choć nie wszystkie mają poparcie większości) podejmowane są z myślą o użytkownikach, na podstawie tego, jacy oni są. W pewnym sensie wiec to użytkownicy decydują o wyglądzie miejsca i zasadach, które tu panują. Wielokrotnie sensowne prośby użytkowników, które są szybko realizowalne, zmieniały kształt forum.
Borrasca napisał coś bardzo oczywistego : nie jesteśmy u siebie.
Administracja traci sprzymierzeńców - będziecie umierać, aż polegniecie (ktoś tam już wypowiedział wojnę...), albo zrewidujecie poglądy i oddacie "Knajpę".
Osobiście nie umierałbym za "Knajpę" (nie zależy mi aż tak...), ale Forum jest zagrożone.
Widać, że poczytność serwisu na administracji i sprzyjającej jej części moderacji nie robi wrażenia, bo to ich piaskownica, mają grabki, miotełki, poletka i w końcu wyjebali tę zjebaną ławkę, gdzie lumpy wylegiwały się i im śmieciły ziarkami hehe.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.