Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 213 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: syncro »
borrasca pisze:
To miejsce nie jest tworzone przez użytkowników, tylko przez administrację
Mylisz się, jest na odwrót. Nawet kiedy użytkownicy rzucają tu największe obelgi w naszą stronę, to i tak każde nasze działanie ma nadrzędny cel tworzenia czegoś dla nich. Decyzje (choć nie wszystkie mają poparcie większości) podejmowane są z myślą o użytkownikach, na podstawie tego, jacy oni są. W pewnym sensie wiec to użytkownicy decydują o wyglądzie miejsca i zasadach, które tu panują. Wielokrotnie sensowne prośby użytkowników, które są szybko realizowalne, zmieniały kształt forum.
Gdyby użytkowników zabrakło, nie było by sensu czegokolwiek tworzyć, czy czymkolwiek zarządzać. Wydaje mi sie, że sie troche zagalopowałeś w wywodzie.
Uwaga! Użytkownik syncro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
syncro pisze:
borrasca pisze:
To miejsce nie jest tworzone przez użytkowników, tylko przez administrację
Mylisz się, jest na odwrót. Nawet kiedy użytkownicy rzucają tu największe obelgi w naszą stronę, to i tak każde nasze działanie ma nadrzędny cel tworzenia czegoś dla nich. Decyzje (choć nie wszystkie mają poparcie większości) podejmowane są z myślą o użytkownikach, na podstawie tego, jacy oni są. W pewnym sensie wiec to użytkownicy decydują o wyglądzie miejsca i zasadach, które tu panują. Wielokrotnie sensowne prośby użytkowników, które są szybko realizowalne, zmieniały kształt forum.
Gdyby użytkowników zabrakło, nie było by sensu czegokolwiek tworzyć, czy czymkolwiek zarządzać. Wydaje mi sie, że sie troche zagalopowałeś w wywodzie.
Omm :-)
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
koala pisze:
Tak od serca]

Masz rację, "szamanie". Już to uznałem i szukam lepszej drogi.
syncro pisze:
Zbanuj mnie zatem.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Syncro pisze:
W pewnym sensie wiec to użytkownicy decydują o wyglądzie miejsca i zasadach, które tu panują. Wielokrotnie sensowne prośby użytkowników, które są szybko realizowalne, zmieniały kształt forum.
Może w końcu to dotrze do pewnych głów zakręconych hermetycznie niczym słoiki z suszonymi grzybami. Choć nie wydaje mi się
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
hajuto pisze:
borasca ma siłę, to fakt
ale czy jest aż tak mocny, nie sądzę
rozejdzie się po kościach
hehhe
Zadowolę się banem.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
syncro pisze:
Mylisz się, jest na odwrót. Nawet kiedy użytkownicy rzucają tu największe obelgi w naszą stronę, to i tak każde nasze działanie ma nadrzędny cel tworzenia czegoś dla nich. Decyzje (choć nie wszystkie mają poparcie większości) podejmowane są z myślą o użytkownikach, na podstawie tego, jacy oni są. (...) Gdyby użytkowników zabrakło, nie było by sensu czegokolwiek tworzyć, czy czymkolwiek zarządzać.
Należymy chyba przede wszystkim do grupy użytkowników. Jest tak czy nie? Czy administracja i moderatorzy nie są po prostu użytkownikami z inicjatywą i zaangażowaniem? Zawsze myślałam, że to swego rodzaju funkcja społeczna. Z naciskiem na "społeczna", a nie na "funkcja".
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2009 przez leiche, łącznie zmieniany 1 raz.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Dziękuje za zdjęcia bana i współczuje braku poczucia humoru.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 1 / 0
borrasca pisze:
syncro pisze:
Zbanuj mnie zatem.
Syncro, bronisz tych kilku linijek i banujesz Borrasca'e? Czy odpuszczasz?

Borrasca napisał coś bardzo oczywistego : nie jesteśmy u siebie.

Administracja traci sprzymierzeńców - będziecie umierać, aż polegniecie (ktoś tam już wypowiedział wojnę...), albo zrewidujecie poglądy i oddacie "Knajpę".

Osobiście nie umierałbym za "Knajpę" (nie zależy mi aż tak...), ale Forum jest zagrożone.
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Forum jest jedynie zagrożone migracja użytkowników w inne miejsca sieci i to na pewno tych najmniej potrzebnych użytkowników, którzy mieli coś do powiedzenia nie tylko o narkotykach.
Widać, że poczytność serwisu na administracji i sprzyjającej jej części moderacji nie robi wrażenia, bo to ich piaskownica, mają grabki, miotełki, poletka i w końcu wyjebali tę zjebaną ławkę, gdzie lumpy wylegiwały się i im śmieciły ziarkami hehe.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
A co z knajpa? Gdzie ona jest? Jak nie ma poki co to kiedy bedzie znowu otwarta?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.