Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 803 / 6 / 0
Ja z miętówką się nie zgadzam :-D
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
jabole to najlepszy alkhol, najbardziej lubie byki,całodobowe i granaty,jestem nawet moderatorem forum jabolowe przygody:D
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 803 / 6 / 0
haha kacyk zaraz się zaloguję :-D
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
daj link kacyk to też się dołącze ;]
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
http://www.jaboloweprzygody.fora.pl/

troche chujowato bo trzeba się rejestrować aby przejrzeć. Na razie buszuje.
  • 140 / / 0
To ja też tam wbiję, chociaż na picie jaboli się nie zapowiada xD To tak okazyjne, niczym szampan %-D
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
@kacyk
Mam proglem. Nie mogę się zalogować :/
Zarejestrowałem się. Dostałem m@il, kliknąłem w link i chuj. Pisze, że nieprawidłowe coś tam, a wpisuje wszystko jak powinno być. Jakby co to mój nick Bill oczywiście ^_^ Pomocy!!
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / / 0
Założyłam konto, użytkownik to Malinowa. Heh, może zaraz coś napiszę ;-)
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Piliście nalewke miodowo-lipową?
Piliście. Dobra, dobra. Z tym, że nie piłem tego tak na mase.
Kumpel opowiadał o przykrych efektach ubocznych.
Mianowicie ochlał się tego i w nocy śpiąc tak pierdział, że myślał, że mu dupe rozerwie %-D

Black Currant - na tym się wychowałem.
I'm broken.
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: iwil »
Komandos rzadzi, a z mocniejszych to qrant jagodowy (czy cos)
Co jabole w sobie maja ze je wszyscy tak wciagaja?? %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.