Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 60 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Porysowany »
Dziękuję za korektę.
Uwaga! Użytkownik Porysowany nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 1 / 0
Skutek Uboczny :)

Porycie Maniakalne
Kwasowo :)
  • 217 / / 0
.
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 200 / 1 / 0
Jeszcze nie miałem flashbacka, ale zaczynam się pocić (jak Was czytam).
Miał ktoś "nawrót" po grzybach?
  • 217 / / 0
.
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 414 / 8 / 0
Co do tych chromosomów to ponoć LSD robi to w mniejszym stopniu niż kawa.
Czy wy tez następnego dnia po kwasie macie takie wspaniałe uczucie jakby "oczyszczenia"? Taki luz na duszy i kamień z serca.
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
też tak mam, jest po prostu zajebiście, jesteś nowo narodzonym człowiekiem i naprawdę wolnym- piękne uczucie :o)
לאכול חומצה!
  • 178 / 8 / 0
ja bardzo czesto nastepnego dnia po obudzeniu sie po kwasie mysle sobie "ja chce tam wrocic"
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 217 / / 0
.
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: teflon »
to chyba bardziej chemiczne niz psychologiczne nastepstwo, bo po grzybach tego nie ma
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).