Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 147 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: SzALoNa 8)) »
Na fecie to ja tez jestem seksualnie pobudzony tylko gdzie ten kutas? %-D
hehe wniosek taki by nie uprawiać seksu będąc naćpanym by uniknąć niespodzianek %-D Najlepiej się poprpstu pofazować i zapomnieć o całym świecie (no prawie o całym :-D ) i wtedy jest git ;-)
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
Dla mnie seks jest zawsze odjazdowy, kwestia nastawienia psychiki. Jeśli chodzi o seks na aco, trzeba zacząć pieszcznty, jak zaczyna wchodzić, wzmaga się wtedy pożądanie i trzeba się wkręcić w fazę, odlecieć w seksualnym uniesieniu, całkowicie się temu oddać. Jak dla mnie niesamowitą faza i zajebiste przeżycie, choć udało mi się dojść tylko 2 razy. Sam seks z aco jest odlotowy. Plus jest taki że można się pieprzć nawet całą noc w takim transie :-)
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 224 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pjaq »
IMO mozna sie cala noc kochac ale co z tego skoro nie dojdziesz...
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 402 / 3 / 0
Na fazie możesz sobie wkrecić różne różne kwestie, lęki itp które mogą się skończyć BT. Możesz sobie wkręcić również jakieś pozytywy, np seks. Odpowiednie nastawienie i naprawdę można zajebiście odlecieć w trakcie pieprzenia-testowałem-doszedłem również. Lalka też nie narzekała, zachowywała się raczej bardzo hałaśliwie-troche krzyczała-i to nie był raczej krzyk rozpaczy. szczerze trochę się przez takie odloty rozbisurmaniła seksualnie.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Nie wyobrażam sobie siebie + seksu to jedno, ale siebie + dex + sex to już w ogóle. Marnować fazę na tak przyziemną i niepotrzebną nikomu rzecz? =.=
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Łureluuułaiuuułejonellluuuu przyziemna, moze przyziemna, ale ibtyruounbrya... niepotrzebna? NIEPOTRZEBNA KURAW? łóbułćąmełowuuueratoynnnn LOL
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 44 / 1 / 0
ja ujme to tak:
po dragach samo myslenie o seksie jest przyjemne.....ale jak by mialo do czegos dojsc to nie wiem czy by mi sie chcialo:P wole nie marnowac fazy na takie "przyziemne sprawy"(jak to powiedziala moja poprzedniczka)

nie raz zdarzalo mi sie kochac na dragach....lecz wole na trzezwo.....jedynie po zielonym mam straszny poped seksualny....na fecie tez jets fajnie ale koles nie moze sprostac zadaniu buhahahha.....!
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym "
  • 402 / 3 / 0
Sex na fecie to jest dla mnie jak praca jakimś młociorem pneumatycznym, żadnego problemu z twardością, ale żadna przyjemnsc-równie dobrze mógłbym nim rozkuwać betonowy mur. Z deksem jest inaczej, bo potrafi on stworzyć specyficzny mikroklimat myślowo-emocjonalny, dla mnie osobiście daje w trakcie seksu mistyczne poczucie kontaktu z innym wymiarem. To samo, potrafi zrobić ze słuchaną muzyka czy oglądanym filmem.
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2007 przez J73, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
[quote="aGDZIEjestBRAWORKA"]
ja ujme to tak]

dragi daja dużą przyjemność, seks jeszcze większą, ale i tak nie nic lepszego niż seks po dragach, szczególnie po twardych np. ecstasy
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 129 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
aGDZIEjestBRAWORKA pisze:
jak by mialo do czegos dojsc to nie wiem czy by mi sie chcialo
(...)
nie raz zdarzalo mi sie kochac na dragach
i chciało Ci się, czy nie?
skoro Ci się zdarzało to chyba powinnaś wiedzieć %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.