Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 311 / 4 / 0
Planuje teraz 1350 mg przy 60 kg ;] Oczywiście w jeden wieczór ;] pozdrawiam zawzietych wpierdalaczy DXM ;)
  • 2372 / 57 / 0
Ja tam miałem z początków, że 225mg kopało o wieeeeleee mozniej niż 450mg... :D
Ale teraz wszystko wróciło do normy... ;)
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 36 / / 0
Boże , ludzie ja po 450 mg na łeb jestem "nie dysponowany" jak opierdoliłbym takie ilości jak wy tu piszecie 1350 (4 paczki ) toż to 120 tablet to bym chyba albo umarł, albo powędrował na rękach kurwa do ameryki łacińskiej
  • 600 / 1 / 0
no ale przecież to wszystko zależy od wagi i tolerki :-D
Where's your will to be weird?
  • 347 / / 0
ja waże 90 kg wale co weekend w ten weekend chciałem walić 4 paczki. po 2,5 odfrunąłem total. z ziołem mnie tak poskładało żem nigdy taki nacpany nie był. moze dlatego że wśród ludzi. nie wiem. ale przerwa do dexa zapewno będzie długa
Duchem muzyki tchnie cała natura.
MY NIE MUSIMY SŁUCHAĆ MUZYKI MUZYKA JEST W NAS
  • 600 / 1 / 0
zawsze się tak mówi, ja wytrzymałam max 2 tygodnie %-D
Where's your will to be weird?
  • 311 / 4 / 0
1350 mg to 3 paczki kolego ;]
  • 311 / 4 / 0
Zjadłem w sobote wieczór 3 paczki jak planowałem :gun: Faza bardzo mocna, sigma? Nie polecam osobom ,które mają słabe doświadczenie z psychozami, bo oprócz nagłego wyrywania do innych sfer astralnych oraz widzenia w pokoju 5 osób zamiast 2, wyraźnie zjebany czułem się całą niedziele i teraz nadal dość hujowo się czuje. Ciekawe czy będę srał na biało. Przechodze juz chyba na dxmową zasłużoną emeryturę ,bo chyba nic już mi ten środek zaoferować nie może oprócz zjebania organizmu do końca. Pozdro
  • 652 / 3 / 0
NaCoCzekasz pisze:
wyraźnie zjebany czułem się całą niedziele i teraz nadal dość hujowo się czuje. Ciekawe czy będę srał na biało. Przechodze juz chyba na dxmową zasłużoną emeryturę ,bo chyba nic już mi ten środek zaoferować nie może oprócz zjebania organizmu do końca. Pozdro
Też mnie tak trzymało po 1350 mg. Rada jest prosta, zamiast zwiększać dawki rób sobie przerwę 3 tygodnie między tripami, u mnie się sprawdza.
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 311 / 4 / 0
No robie przerwy ale jestem głodny wrażeń i dopiero przy tej dawce 1350mg miałem dość już ,że nie miałem ochoty więcej wpierdalać ,bo złapało mnie na chwilę przerażenie ,że zbzikowałem na całe życie. Chcę wycisnąć całą psychodele z jebanego DXM i chyba już to zrobiłem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.