Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2362 / 28 / 0
Re: 2C-I
Nieprzeczytany post autor: derb »
jak dla mnie 2C-B mocniej wjeżdża na ciało (jednak jestem w mniejszości), działa dłużej od 2C-I. Zdecydowanie mniej niż 2C-I stymuluje.
Osobiście zdecydowanie wolę suplementację jodem :cheesy:

2ci ma jedną wadę, za krótko działa
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2012 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
  • 1425 / 80 / 0
Nieprzeczytany post autor: hess »
2cb mocniej wjeżdza na ciało?
hmm ja po b w dawce około 25 mg nosem miałem tylko ochotę puścić spawa po 1,5h działania, nic ale to nic ponadto.
  • 827 / 3 / 0
U mnie BL w 2C-I jest może i subtelniejszy ale utrzymuje się dość długo – połączony z (lekka) fizyczna stymulacją był nieco nieznośny. W 2C-B przez około 1 godzinę miewałem spore mdłości i po ich ustaniu w zasadzie na tym się kończyło.

Hess jeśli podoba Ci się 2C-B wsuwaj 2C-I, mi dawka około 30 mg zafundowała piękna podróż w czasie – najpierw regressing później przez ‘swoją’ starość (haah).
Kolejna próba tym razem sniff (nie polecam zbyt silny BL i krótki czas działania) również skończyła się mentalną podróżą – strasznie retrospekcyjna wydaje mi się ta fenylka, a przy tym wizualizacje bardzo przypominają mi te po 2C-B. Stymulacja, w porównaniu do np. 2C-E, mniej fizyczna a bardziej mentalna. ;-)
Miej dystans
  • 204 / 1 / 0
To w takim razie też chyba należę do mniejszości bo w moim przypadku również 2C-B mocniej wjeżdzała na ciało. Nawet przy 2C-B pojawiła się wazokonstrykcja, a przy 2C-I nic nie odnotowałem. Też osobiście wolę jod :)
  • 1425 / 80 / 0
Nieprzeczytany post autor: hess »
Jak tam sie 2C-I komponuje z metylonem/4-MEC? Jest jakas synergia?
  • 857 / 2 / 0
Wydaje mi sie, ze male dawki beda nie odczuwalne a duze przebija dzialanie psychodelika. Wychodzi na to, ze nie ma sensu tego mieszac.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: derb »
z 4-MEC nie ma sensu mieszać, z metylonem będzie pewnie przyjemniej
BS
  • 857 / 2 / 0
I znacznie ciezej na organizmie.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
hess juz lepiej z 6-APB bardzo sympatyczny miks.
  • 204 / 1 / 0
Albo z MDMA.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...